Foto: Shutterstock
Ja saskaitītu kopā, cik gan daudz piederumu atrodas vienā virtuvē, varētu padomāt, ka tam visam nemaz nevar atvēlēt vienu vietu, kur nu vēl tādu, kur tie parocīgi pieejami.Taču iespējuir gana daudz. Iepazīsties ar idejām un atrodi tiem piemērotāko vietu arī savā mājoklī!

Ja visus ēdiena gatavošanas palīgrīkus gribas noglabāt neredzamā vietā, tad šim nolūkam noderēs dziļāka atvilktne ar cilindra formas traukiem, kur tos izkārtot.

Nelieliem rīku krājumiem var izmantot speciālās vanniņas atvilktnēs, kur katram rīkam piemeklēta sava vieta.

Viens no praktiskākajiem risinājumiem – stanga, uz kuras uzkarināt virtuves piederumus. To ērti novietot virs plīts virsmas, tad rīki vienmēr būs rokas stiepiena attālumā. Šajā attēlā var aplūkot veiksmīgu risinājumu arī daudzo nažu uzglabāšanai.

Labi izskatīsies arī izvelkams plauktiņš, kur rīki izkārtoti uz āķīšiem.

Ja rīku ir ļoti daudz, tad veiksmīgāk tos var iekļaut interjerā, piestiprinot garāku stieni pie sienas, teju pa visu virtuves iekārtu, un tad tos izkarināt visā tā garumā.

Oriģināls rīku izkārtojums var būt pie sienas arī bez stieņa. Nelieli āķīši, kas iestiprināti sienas panelī, nebūs tik pamanāmi, un izkārtotie rīki kalpos kā dekoratīvi akcenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!