Foto: Shutterstock
Laimīgi ir tie, kam paveicies ar ķieģeļu mūrīšiem un tie jau autentiski saglabājušies telpā. Ne mazums cilvēku ķieģeļu sienas speciāli izveido vai imitē tos, lai tikai iegūtu to neatsveramo noskaņu, ko tie rada telpā. Tā kā, ja līdz šim prātoji, kā lai nomaskē mūri, palūko šos piemērus un izvēlies sev tīkamāko veidu, kā to tieši izcelt telpā.

Salikumā ar lieliem logiem, ķieģeļu siena itin nemaz nešķitīs par drūmu, lai virtuvē nomāktu omulību. Viss atkarīgs no pasniegšanas veida, tāpēc gaišas krāsas un dabīgais apgaismojums ir teju nepieciešamības virtuvēs ar ķieģeļu sienu.

Interesanti telpa izskatīsies, ja saglabāsi ķieģeļu nevienmērīgo krāsojumu, kur vietām palicis apmetums. Baltā klātbūtne telpu padarīs gaišāku un omulīgāku.

Lūk, arī visai netipisks interjers, kur ķieģeļi aizņem ne tikai vienu sienu, bet krietni vairāk, un ar attiecīga stila mēbelēm kopskats ir pat vairāk nekā baudāms!

Ja labpatīk doma par šādu elementu virtuvē, nav obligāti jāatvēl tam visa siena. Arī neliela josla uz sienas izskatīsies pievilcīgi.

Pat visšaurākajās virtuvēs ķieģeļu sienas nekādā veidā telpu nepadara nepraktiskāku.

No šī interjera var smelties piemēru un pa kādam ķieģelim nokrāsot citā krāsā.

Vēl viens netradicionāls interjers, kur balto ķieģeļu fonu lieliski izceļ zaļas krāsas virtuves iekārta.

Un pat nelielā izmantojumā ķieģeļu siena nepaliks nepamanīta.

Šis interjers lieliski atspoguļo to, ka ķieģeļu klātbūtne ļoti harmoniski izskatās pat ar mūsdienīgām mēbelēm un minimālisma stilu.

Interesanti telpa izskatīsies, ja pretējā siena ķieģeļiem būs klāta flīzēm ķieģeļu formā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!