Foto: Shutterstock
Smalkums, elegance un aktuālākās tendences vairāk piestāv virtuvēm pilsētā, savukārt laukos tā vien gribas ieraudzīt kaut ko romantisku, omulīgu, mājīgu un iedvesmojošu, tāpēc, ja esi lauku mājas virtuves remonta jūtīs, iedvesmojies no šiem projektiem, ko atradām ''Houzz''.

Nekļūdīga izvēle būs baltā krāsa un koks, kas jebkurā lauku mājas virtuvē izskatīsies fantastiski.

Converted Malthouse: artisan-built kitchen

Baltā krāsa vizuāli paplašina telpu, ienes tajā vairāk gaismas, turklāt ir lielākas iespējas izpausties ar aksesuāriem. Un, kas nav mazsvarīgi, neitrālā fonā daudz mantas neradīs nekārtības sajūtu, kā tas būtu, ja interjeru izvēlētos raibu.

Renovated Georgian Home: Classic meets contemporary

Gaišā virtuvē lieliski izcelsies trauki, kas lauku mājās mēdz būt kā mākslas darbi. Mālas bļodas, servīzes, porcelāns, dažādas glāzes – tie jāizmanto kā aksesuāri.

The Anchor House

Lauku mājās, kurās ir koka bruses, šī priekšrocība noteikti jāizmanto, tās izceļot, nevis nomācot ar viltīgiem paņēmieniem.

Crisp Architects

Pat nelielākajā virtuvē vajadzētu atrast vietu galdiņam, jo tieši lauku mājas ir tā vieta, kur maltīti baudām nesteidzīgi.

Victorian country cottage

Ja esi iecienījis ekstravagantāku noskaņu, esi drosmīgs arī virtuves interjerā un atļaujies savienot šķietami nesavienojamas lietas, piemēram, puķainas tapetes ar rūtainiem akcentiem.

Mark and Elisabeth

Eleganti izskatīsies skapīši ar stikla durtiņām, paverot iespēju redzēt to saturu. Protams, tādā gadījumā jābūt kārtībai, lai tas viss kopā labi izskatītos.

Crisp Architects

Tāpat lauku mājas virtuvei piestāvēs masīvs koka galds, pie kura sasēsties svētku reizēs vai laiskajās brīvdienu brokastīs.

Flea Market Chic

Ja vēlies virtuvē vairāk krāsu, izvēlies pasteļtoņus. Tie nekad neliek vilties, turklāt rada ļoti omulīgu noskaņu telpā.

15th Century Thatch

Noteikti nevajag vairīties arī no spilgtākām krāsām, ja ir tāda vēlme, tikai visam jābūt ar mēru. Lielu uzmanību pievērs akcentiem, ar to palīdzību var radīt iespaidīgu efektu, un ne vienmēr sienas krāsai ir izšķirošā nozīme.

The New Farmhouse

Vēl kas – lauku virtuvē noteikti ir pieļaujamas atkāpes no ierastā. Trauku skapis var būt bagātīgi piekrāmēts, tas pat piestāvēs šajos gadījumos!

Brook Cottage - Christina

Uzdrošinies interjerā apvienot nesavienojamo un īsteno pat vispārdrošākās idejas!

Vintage-Inspired Inglewood Cottage
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!