Foto: Shutterstock
Flīzes ierasts biežāk redzēt vannasistabā, bet virsmas vieglajās kopšanas, estētiskuma un materiāla ilgmūžības dēļ tās arvien biežāk iekaro arī virtuvju interjerus. Lūk, daži gaumīgi piemēri, kā flīzētas virsmas iekļaut šajā telpā!

Tā kā virtuvē visai bieži nākas mazgāt sienas, vēl labāk par mazgājamo sienu krāsojumu derēs flīzes, kas kopšanas ziņā noteikti izvēli attaisnos.

A Bijou Holiday Apartment in Edinburgh

Visbiežāk flīzes virtuvē liek starpsienā virs darba virsmas un zem augšējiem plauktiem, taču arī šādā izpildījumā tās izskatās lieliski.

WHAT architecture - Beirutful House

Flīzēta siena viennozīmīgi var būt galvenais akcents telpā.

Hidden House, Ashburton, Devon

Ļoti neparasti flīzes izvēlētas šajā interjerā, kur sienas lielākoties klātas ar lielāku gabalu flīzēm, bet loga ailei apkārt izvēlētas smalkākas flīzes, radot oriģinālāku kopskatu telpā.

Artisan Kitchen Remodel

Flīzes vienā telpā, tai skaitā virtuvē, nevar būt par daudz. Flīzēts grīdas segums un arī sienas klājums nodrošina ne vien ērtu tīrīšanu, bet arī elegantu kopskatu.

Traditional Kitchen

Noteikti vērts apsvērt domu par interesantāku formu flīzēm virtuvē. Pat tad, ja krāsa ir neuzkrītoša, kopskats ir krietni iespaidīgāks formas un pielīmēšanas veida dēļ vien.

Sarah Richardson Design

Šajā interjerā ģeniāli flīzes izmantotas salas tipa virsmai. Katra flīze teju no citas operas, taču kopskats ļoti interesants.

Boulder Remodel - Whole Home- Kitchen

Flīzes visai labi iederēsies arī nelielās virtuvēs, kur varbūt nav daudz iespēju izpausties ar iekārtojumu. Pavisam nelielu daļu sienas noklājot ar efektīvu motīvu flīzēm, interjers iegūst pavisam jaunu elpu.

Kitchen Renovation, Toowong Brisbane

Neparasti izskatīsies, ja izvēlēsies flīzes, kas vietām maina ierasto musturu, krāsu toņus.

Stonewood

Nevairies no spilgtu krāsu flīzēm virtuvē. Iespējams, tieši tas pietrūkst pilnīgam interjeram!

Contemporary Kitchen

Turklāt nav tāda materiāla, kuram nepiestāvētu flīzes. Vai tā būtu akmens virsma, koka mēbeles, lamināts vai metāliskas virsmas, atbilstošas flīzes var atrast jebkuram interjeram.

Saint Paul Craftsman
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!