Foto: Shutterstock
Teju jebkurā virtuves iekārtojumā neizpaliks stūra plaukti – vieni tos atstāj neizmantotus, tomēr ir daudz un dažādas iespējas, kā šos tumšos kaktus likt lietā praktiskiem nolūkiem. Piedāvājot dažādus risinājumus šīs zonas izmantošanai, ''Houzz'' dzīlēs atradām arī interesantas idejas, ko būtu vērts aizņemties.

Ja tā ir galda virsma, stūra daļā var nolikt trauku žāvētāju, kafijas automātu, augļu trauku vai ko citu, kas ikdienā nepieciešams, bet netiek bieži pārcilāts.

Eclectic Kitchen

Arī atvērta tipa plaukti stūros var būt visai ērti – saliec tur glāzes, burciņas ar sausajiem produktiem vai krūzes.

NW 13th Avenue Loft

Šādos stūra plauktos var pat salikt vairāk priekšmetu, piemēram, bļodas, servīzes, kūku šķīvjus un glāzes, un tāpēc vien būtu vērts izmantot stūra plauktu priekšrocības.

Farmhouse Kitchen with a Mid-Century Twist

Kas attiecas uz iebūvētiem stūra plauktiem, tie var būt ar izvelkamām atvilktnēm. No ārpuses izskatīsies, ka katra atvilktne verama atsevišķi.

Shaker Grey

Tā kā katra atvilktne nav atsevišķi atdalīta, radīsies vairāk vietas dažādu priekšmetu glabāšanai.

Wenge and White

Šāda tipa plaukti var būt arī bez durtiņām. Lielākām bļodām, kastroļiem un citiem virtuves atribūtiem vienmēr vajag atrast arī dziļākus plauktus.

Maine Camp

Populārākā izvēle stūra plauktiem virtuvē ir tā saucamais karuselis. Uz tā var salikt ne vienu vien pannu, trauku, katlu un cepamo formu, bet pēdējā laikā grozāmos plauktus izkonkurē izbīdāmi plaukti.

Baltimora Kitchen in Toorak

Ērti izvelkamās virsmas ļaus ērtāk pārskatīt uzglabāto saturu, turklāt būs vieglāk ieviest kārtību.

Bespoke kitchen joinery in London
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!