Foto: Shutterstock
Noteikti būsi pamanījis, ka arī tavās mājās visomulīgākās sarunas norit tieši virtuvē, tāpēc nevajadzētu liegt iespēju tur pakavēties. Pat tad, ja telpa nav no lielākajām, var atrast arī nelielus galdus, kur kopīgi ieturēt maltīti vai šaurā draugu lokā patērzēt, un dažādus dizaina paraugus var palūkot ''Houzz'' iemūžinātajos interjeros.

Viss ir atkarīgs no tā, kāds ir galda dizains. Atturīgs, neuzkrītošs galdiņš nemaz nešķitīs telpu nomācošs, tāpēc šis skandināvu stila dizains ir kā radīts mazām virtuvēm.

Pavisam nelielām virtuvēm der apsvērt domu par šāda tipa mēbeli, kas tikai nepieciešamajos brīžos izmantojama kā galda virsma.

Ļoti labs risinājums būs šāda tipa galds, kas reizē var tikt izmantots kā salas tipa virsma un kā ēdamgalds diviem vai trim cilvēkiem. Lai arī neliels, tas lieliski pildīs abas funkcijas.

Pat šāds, šķietami mazākais galdiņš, var būt gana labs, lai pildītu savu funkciju. Turklāt – labāk šāds, nekā nekāds!

Ja ikdienā galds nav vajadzīgs tik liels, bet gana bieži tiek uzņemti viesi, jāapsver doma par šāda tipa galdu, ko atsevišķos brīžos var pagarināt.

Lūk, vēl viens omulīgs piemērs galdam, kuru pēc nepieciešamības var arī pagarināt.

Tāpat var variēt ar krēsliem, izmantojot arī garāku beņķi, ko pielikt pie garākās galda malas.

Šaurās virtuvēs labi iederēsies šāda tipa galds, kas novietots pie garākās sienas, ļaujot piesēsties gan galos, gan pie garās virsmas telpas vidū.

Ja labi grib, galdu var ierūmēt pat vismazākajā virtuvē, kur pat traucējoši var būt slīpie griesti.

Tikpat labi tas var būt neliels stāvgalds, kas aizņems pavisam maz vietas, bet tomēr vietas pietiks diviem šķīvjiem.

Ja galds ir neliels, varbūt krēslus var atļauties lielāka izmēra, lai sēdēšana un maltītes baudīšana būtu komfortablāka?

Vairāk praktiskus ieteikumus telpas iekārtošanai vari uzzināt šeit, kad jau izdomāts, kāds varētu būt aptuvenā dizaina galds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!