Foto: instagram.com/maisonxs
Noteikti ne viens vien ir redzējis erotisko kino dižpārdokli "Fifty Shades of Grey", kur bija redzama īpaša rotaļu istaba pieaugušajiem, kurā piepildīt savas kvēlākās fantāzijas. Šāda rotaļu istaba ir izveidota kādā mājā netālu no Filadelfijas, kas pašlaik tiek pārdota par 750 tūkstošiem ASV dolāriem jeb aptuveni 661,350 tūkstošiem eiro.

467 kvadrātmetru plašajā mājoklī ir piecas guļamistabas – četras augšējos ēkas stāvos, bet viena pirmajā stāvā, vēsta informācija nekustamo īpašumu portālā "Redfin". Tāpat tajā ir virtuve, kas aprīkota ar visu nepieciešamo, iespaidīgs ēdamgalds, biljarda galds, trenažieru zāle un trīs kamīni. Iespaidīgajai mājai ir arī savs pagalms un neliels dārzs ar lapeni.

Viss mājokļa interjers ieturēts brūnganos toņos – sākot ar grīdām, līdz pat virtuves un vannasistabas iekārtojumam, ādas dīvāniem un masīviem ēdamgaldiem.

Nevar neizcelt arī vannasistabas neparasto interjeru, jo tajā spogulis un izlietne atrodas nevis gar sienu, bet gan telpai viducī. Turklāt tai ir arī divas izlietnes, kas nerada problēmas, ja divi cilvēki vēlas reizē nomazgāt rokas. Savukārt vannai telpā palīdz izcelties greznais koka dekors.

Taču viena no telpām mājoklī ir īpaši iekārtota mīlas priekiem, ziņo portāls "Vice". Istaba aprīkota ar dažāda veida pātadziņām un citiem BDSM aksesuāriem, kā arī iespaidīgu gultu un mīkstajiem paklājiem. Tiesa, tā kā šī māja kļuva virāla, tad no nekustamo īpašumu portāla ātri vien tika izņemta informācija un bildes ar šo mīlas rotaļu telpu, ziņo "Vice". Sludinājumā atstāts tikai tas, ka mājai ir seksīgs stāsts.

Mājoklim ir arī savs "Instagram" konts "maisonxs", kurā dokumentēts mājokļa interjers. Tāpat šis mājoklis ir pieejams "Airbnb", ja gadījumā nav vēlmes iegādāties īpašumu, bet ir vēlme izbaudīt visas tā dotās iespējas.

Neliels ieskats plašajā mājā:

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Feb 19, 2019 at 10:22am PST

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Feb 14, 2019 at 3:53pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Dec 17, 2018 at 1:40pm PST

View this post on Instagram

MXS Study Room. #focused #adhdproblems #quitetime MAISONXS.COM

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Dec 11, 2018 at 7:20pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Dec 10, 2018 at 7:35pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Dec 11, 2018 at 5:01pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Dec 11, 2018 at 1:59pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Maison XS (@maisonxs) on Dec 10, 2018 at 7:40pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Vince F. Marie (@vince_hhb) on Apr 29, 2018 at 8:05am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!