Ne visiem savās mājās ir vēlme pēc neitrāliem toņiem un askētiska iekārtojuma. Aminas un Salvatores dzīvoklī Losandželosā valda krāsas kā no pārpilnības raga, neskaitāmi vienradžu attēli un divi saimnieku suņi. Šeit kūsā toņu pārpilnība un bērnišķīgs prieks, kas ļauj drosmīgi dzīvokli dēvēt par, iespējams, košāko visā pasaulē.

Kolorītā Amina uzskata, ka mājvietai vajadzētu būt kā piepildītai ar laimi. Tāpēc arī ģimenes īrētais dzīvoklis burtiskā nozīmē atgādina prieka pielietu pasaku valstību, vēsta "Apartment Therapy". Košajā mājvietā dominē pasteļu toņi un, šķiet, ka notikusi krāsu eksplozija.

Dzīvokļa iekārtošanā savu vīziju ielikusi tieši Amina, kas sevi dēvē par radošu sapņotāju. Viņa ir arī atpazīstama "Instagram" persona, kas savas košās idejas rāda visai pasaulei. Iedvesmai un jaunām idejām – Aminas profilu apskati šeit.

Ģimene šobrīd aktīvi darbojas savā uzņēmumā "Studio Mucci", kur tiek veidoti papīra dekori, kas ir redzami arī krāsainajā mājvietā. Ideja veidot uzņēmumu radās pēc Aminas cīņas ar ēšanas traucējumiem un vīra mācību laikā. Ar uzņēmumu un dažādām aktivitātēm viņi cenšas veicināt mīlestību un laipnību citam pret citu.

Krāšņā dzīvokļa saimniece stāsta, ka viņas mīļākais gadalaiks ir pavasaris, kas atgādina visa jaunā sākumu, kā arī tajā ir tik daudz jautru krāsu. "Man patīk, ka pavasarī viss ir pasteļtoņos, laimīgs un ziedošs. Es vēlējos, lai manās mājās visu gadu valdītu tieši šis gadalaiks," tā Amina.

Ģimenei lielākais izaicinājums ir pārstāt uzsākt un izvietot jaunus projektus savā dzīvoklī, jo vairums košo dekoru tiek veidoti pašu rokām. "Mana mājvieta ir kā dzīva mākslas un radošuma izpausme. Tomēr reizēm ir labi paspert kādu soli atpakaļ, lai novērtētu padarīto," stāsta Amina.

Happy Saturday 🧡🙂💖🙂💜🙂💙🙂💚🙂💛🙂

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on Feb 3, 2018 at 9:23am PST

Me all weekend 🐶💕

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on Jul 27, 2018 at 9:35pm PDT

Amina un Salvatore norāda, ka viņu draugi ir pārsteigti un pat nespēj noticēt, ka viņi dzīvo tik krāsainā vietā. Tomēr apkārtējie ir atbalstoši un iedvesmojas no pāra radošajām izpausmēm, pat ja paši šādu mājvietas iekārtojumu neizvēlētos.

Kolorītais pāris visiem iesaka domāt ārpus rāmjiem un ignorēt klasisko interjera dizaineru padomus, lai radītu ko krāšņu un sev pilnībā atbilstošu. Tāpat viņi motivē izmēģināt vairāk lietu karināt pie griestiem, kas esot gluži kā skatījumu mainoša pieredze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!