Foto: Shutterstock
Remonts nav nekāda joka lieta – nepareizi vai neprecīzi veikts darbs var rezultēties ne tikai interjera kļūmēs, bet arī nest papildu izdevumus un problēmas ar likumsargiem. Daudzkārt šie "grābeklīši" ir vieni un tie paši, tāpēc turpinājumā esam apkopojuši pamācošus pieredzes stāstus, iedvesmojošus veikumus, kā arī rakstus par un ap aktualitātēm, kas noderēs ikvienam, kurš remontdarbus plāno uzņemties uz saviem pleciem.

Un te rodas jautājums – ko tad īsti mājās varam paveikt paši saviem spēkiem. Vai tikai nokrāsot skapīšus un noplēst vecās tapetes? Šie noteikti ir vieni no tiem darbiem, kuru veikšana speciālista iesaisti neprasa, taču tapešu līmēšanas, mājas fasādes krāsošanas vai griestu apmetuma noņemšanas gadījumos gan labāk "zvanīt draugam".

Izdzirdot vārdu remonts, ļoti iespējams, arī tev prātā pirmās iešāvās eiro banknotes. Taisnība, liels remonts prasa arī ievērojamas investīcijas, taču ar pareizo pieeju šim priekam nebūt nav jābūt mērāmam tūkstošos. Ja neplāno veikt visa mājokļa remontu un "lauzt vaļā sienas", tev var pietikt arī ar dažiem simtiem – tas galvenokārt atkarīgs no tā, kādu rezultātu ceri sagaidīt.

Turpinājumā atradīsi padomus visdažādākajiem remontdarbu posmiem – sākot no tāmes veidošanas un līdzekļu piesaistes, beidzot ar idejām, kādas krāsu kombinācijas lieliski izskatās uz sienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!