Foto: Vida Press

Ieraugot aktiera un režisora Bena Afleka māju, nevienu tā neatstās vienaldzīgu, jo tā ir diezgan iespaidīga. Tik ļoti, ka Bens Afleks un Dženifera Lopesa tieši šeit uzņēma savus draugus un ģimeni viņu nesen notikušajās kāzu svinībās.

Saskaņā ar "Homes And Gardens", krāšņajā īpašumā izvietota centrālā savrupmāja, kas veidota tā saucamajā "plantācijas stilā", kas apvieno bagātīgas, tumši krāsotas koksnes, piemēram, sarkankoka, ar baltām vai gaišām, vēsas krāsas sienām 16 hektāru platībā.

Ineteresanti, ka slavenajam pārim šī elegantā īpašuma varēja arī nebūt, jo 2018. gadā Holivudas zvaigzne īpašumu vēlējās pārdot par 8,9 miljoniem ASV dolāru, bet 2019. gadā cena tika pazemināta līdz 7,6 miljoniem ASV dolāru. Tiek lēsts, ka arī tagad Afleks atvadās no plašā īpašuma Džordžijas štatā Amerikas Savienotajās Valstīs – tas ir pārdošanā nekustamā īpašuma aģentūrā "Engel & Völkers" par 12,7 miljoniem ASV dolāru.

Īpašumā, no kura paveras skats uz ziemeļu Ņūportas upi, atrodas trīs satriecošas atsevišķas mājas, no kurām pirmā ir balta grieķu "Revival" stila māja, ko dēvē par "Lielo māju".

"Lielā māja"

Foto: Vida Press

"Lielā māja" ir galvenā savrupmāja vērienīgajā īpašumā. Priekšējo ieeju norobežo satriecoši baltas kolonnas, no apaļā piebraucamā ceļa uz otro stāvu vijas garas kāpnes, un no savrupmājas verandas paveras skaists skats uz upi. Īpašais priedes koka grīdas segums, masīvie arkveida kamīni un četrus metrus augstie griesti padara māju par īstu dienvidvalstu savrupmāju. Istabas mājā ir dekorētas ar "rustic" jeb lauku stila lustrām un lielākoties baltām mēbelēm.

"Lielā māja" tiek uzskatīta par vienu no iepaidīgākajiem īpašumiem Džordžijas piekrastē.

Foto: Vida Press

Vasaras māja


Pa celiņu, kas ved no verandas uz upi, atrodas nomaļš vasaras namiņš ar lielu kamīnu, metāla jumtu, kā arī atklātiem slīpiem griestiem.

Foto: Vida Press

Šī vieta ir lieliska vieta vasaras izklaidēm. Īpašuma pārdošanas aģents norāda, ka šī vieta ir lieliski piemērota jautrām brīvdabas dzīrēm un grilēšanai piemērotos laikapstākļos. No vasaras namiņa paveras skats uz īpašuma gleznaino upes piestātni.

"Austeru māja"


Visbeidzot, neliela gājiena attālumā no galvenās mājas, ceļš aizved uz tā saucamo "Austeru māju", kas ir pat lielāka par galveno savrupmāju. Tā ir apmēram 930 kvadrātmetru liela, un tajā ir trīs galvenie apartamenti un vairākas bērnu istabas, kurās ir divstāvu gultas, kas būvētas no kokmateriāliem, kas saglabāti no veciem buru kuģiem.

Foto: Vida Press
Foto: Vida Press

Lai gan "Austeru māja" varētu kalpot kā viesu nams dažiem pāra tuvākajiem viesiem, tā būtu, bez šaubām, arī ideāla vieta kāzu ballītei. Ārpusē ir liela terase ar šūpuļkrēsliem.

Teritorija ir izteikti privāta, un salas (kurā atrodas īpašums) apmeklētājiem jāuzrāda salas iedzīvotāja atļauja, lai varētu šķērsot tiltu uz to.

"Šis īpašums patiesi atspoguļo Savannas dienvidu šarmu," saka "Engel & Völkers Americas" partneris Ričards Mopers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!