Foto: Vida Press
Dziedātāja Bejonsa un reperis Jay Z, viens no pasaules ietekmīgākajiem pāriem, iegādājušies savā īpašumā palmu ieskautu savrupmāju, kurā, iespējams, nepieciešama karte, lai neapmaldītos. Tajā iekļauts teju viss nepieciešamais, lai nebūtu jāiziet no mājas, tāpēc iekārtojies ērtāk un izbaudi šīs mājas greznumu un eleganci. Tā tik ir dzīve!

Greznā māja aizņem aptuveni 2800 m2 lielu platību, un, lai kļūtu par tās īpašniekiem, mūziķiem bija jāšķiras aptuveni no 105 miljoniem eiro ($ 120,000,000).

Savā jaunajā mājvietā viņi varēs droši aicināt viesus un katram no tiem dot iespēju gulēt citā guļamistabā, kuras kopskaitā ir astoņas. Savrupnams ir īpašs arī ar 11 greznām vannasistabām, kas nozīmē, ka vismaz pusotras nedēļas garumā viņi varēs vannoties katru dienu citā telpā.

Bet tas vēl nav viss! Šī māja apvieno populārākās izklaides un brīvā laika pavadīšanas vietas, tāpēc atpūtas reizēs viņiem pat nav jāpamet savi apartamenti. Apburošajā villā ir ierīkots basketbola laukums, personīgā kino un trenažieru zāle, konfekšu istaba, galda futbola telpa, kā arī SPA centrs. Protams, māja nav iztikusi bez lielizmēra garāžas, kurā novietot visas privātās automašīnas.
Foto: Vida Press

Mājas interjerā izmantotas dažādas interesantas nianses, piemēram, lielizmēra foto tapetes, metāliski galdi un savdabīgas formas lampas. Viesistaba sadalīta vairākās daļās, kuru atdalīšanai izmantotas dažādu krāsu mēbeles. Ēdamzāles telpu papildina grieztie ziedi, grezns paklājs, kā arī turpat blakus uz augšējo stāvu vijošās elegantās kāpnes.

Kā jau slavenību privātmājās pienākas, arī šeit ir iespēja plunčāties zem zvaigžņotiem griestiem un baudīt neaprakstāmu skatu pie horizonta. Patiesībā to var darīt pat četrās vietās, jo tieši tik daudz peldbaseinu ir mūziķu pāra savrupmājā.

Izskatās, ka šim pārim viss atkal nostājies pareizajās sliedēs – tikko sagaidījuši abus dvīņus piedzimstam, Jay Z paziņojis par jauna albuma iznākšanu, kā arī jaunā mājvieta ir līdz pēdējam sīkumam šika. Pārliecinies arī tu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!