Foto: LEONHARD JÄRVIS
Māja, kas izmaksā zem 15 tūkstošiem eiro? Piekritīsiet – izklausās neiespējami. Bet, kā izrādās, šādas mājas ir uzbūvētas tepat kaimiņos – Igaunijā.

Portāls "Māja&Dārzs" no sava arhīva ir izcēlis divus stāstus par nekustamajiem īpašumiem Igaunijā, kuru būvniecības izmaksas ir salīdzinoši zemas – 300 stundu laikā kāda ģimene uzcēla mini māju, kas izmaksāja 12 tūkstošus eiro, savukārt kāda cita ģimene savu brīvdienu māju uzbūvēja vien par 2 tūkstošiem eiro.

Rakstos zemāk vari izlasīt ne tikai to, ar kādām grūtībām ģimenēm nācās saskarties, būvējot savus mājokļus, bet arī uzzināsi, cik lielas ir celtnes, kā arī varēsi doties virtuālā pastaigā pa šīm ēkām.

Skaties un iedvesmojies!

Igauniete uzbūvē māju par nieka 2000 eiro

Foto: instagram.com/vanajyri/


Pirms trim gadiem ergoterapeite Talvi Tooma kopā ar savu māti iegādājās vecu koka saimniecības ēku kompleksu Vedrē. Lai gan visu ēku atjaunošana prasīs vēl vairākus gadus, kaut kur ir jādzīvo – viņas nolēma izveidot pagaidu mājokli, atsaucoties uz portālu "Maaleht", raksta "Delfi Dekor".

Lasīt vairāk

Foto: Pašu rokām būvēta mini māja par 12 tūkstošiem eiro

Foto: LEONHARD JÄRVIS


Ir privātmāju saimnieki, kuri savas mājas būvniecību uztic uzņēmumiem, bet ir tādi, kas ceļ paši saviem spēkiem, un šo ceļu izvēlējusies arī kāda ģimene Igaunijā. Kā vēsta portāls "Delfi Dekor", 300 stundās viņi uzcēluši mini māju, kas izmaksājusi 12 tūkstošus eiro.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!