Foto: Vida Press

Amerika daudzu cilvēku prātos ieņēmusi vietu kā iespēju zeme, kurā mācīties, strādāt vai vienkārši aizbraukt ceļojumā, lai izbaudītu plašo piedāvājumu. Taču Amerikas daudzveidība parādās arī mājokļos, sākot no izsmalcinātajiem slavenību mitekļiem, neparastu iekārtojumu dzīvesvietām un beidzot ar dzīvojamo rajonu mājām.

Šajā "Tava Māja" stāstu izlasē skatīsim dzīvokļus un mājas, kas atrodas otrā pasaules malā – ASV, vēršot īpašu uzmanību slavenību mājokļiem, šikiem pilsētu dzīvokļiem, neparastām dzīvessvietām un mājām, kas ieslēpušās lauku idillē. Ja vēlies rast ieskatu tipiskos amerikāņu mājiņu rajonos, ielūkojies šajā rakstā.

Nenoliedzami, slavenību mājas pārsteidz ar šiku un eleganci. Tās ir plašas un stilīgi iekārtotas mājvietas, kurās nekad nebūs jāuztraucas par saspiestības sajūtu, taču sabiedrībā atpazīstamie ļaudis nav vienīgie skaisto mājokļu īpašnieki. Kā piemēru var minēt stāstu par ģimeni, kurai bijusi iespēja realizēt savu mājvietas sapni dzīvē. Reiz viņi apmeklēja kādu bohēmiska stila māju Losandželosā, un pat pēc vairākiem gadiem nevarēja to izmest no prāta. Pēc trim gadiem viņi braukuši īpašumam garām un pamanījuši, ka māja izlikta pārdošanā. Šī iemesla dēļ viņi uzskata, ka māja patiesībā atradusi viņus – nevis otrādi. Vairāk lasi te.

Taču Amerikā netrūkst māju, kuras pārsteidz ar oriģinalitāti. Kā piemēru var minēt mājokli, kas pārvērsts izklaižu paradīzē, māju ar istabu īpašām mīlas rotaļām, ekspertimentālo "Flinstonmāju" vai īpašumus, kas varētu būt arī spa kompleksi. Šos un vēl citus dzīvesvietu stāstus lasi turpinājumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!