Foto: Vida Press
Tas ir tikai mīts, ka Ņujorkā grūti atrast šiku dzīvokli, ņemot vērā apdzīvotību šajā apkaimē. Laiku pa laikam atrādām visai pievilcīgus īpašumus arī no enerģijas pilnās Ņujorkas, un arī šis ir viens no tiem.

Šajā reizē uzmanību izpelnījies kāds dzīvoklis, kas pieejams īrei par 15 tūkstošiem ASV dolāru. Tīkotājam jāšķiras no visai prāvas summas mēnesī, tomēr par to arī saņem pretī patiesi smalku dzīvi. Aptuveni 90 m2 plašā dzīvokļa lielākās priekšrocības ir divas guļamistabas, ēdamistaba ar iespaidīgā izmēra galdu, skaistu āra terasi un āra virtuvi, kā arī skatu uz slaveno Centrālparku, vēsta ''Vida Press''.

Dzīvokļa plānojums ļauj gan lustīgi ballēties, uzņemot kuplu draugu pulciņu, gan strādāt no mājām, jo ir atsevišķa darba telpa. Tāpat svaigu gaisu ieelpot var uz terases, kur paveras skaista ainava uz pilsētu. Interjerā dominē gaiši toņi, ļaujot izcelties koka elementiem, aksesuāriem un tekstilijām.

Vannasistaba šajā dzīvoklī ir teju sniegbalta – sākot no flīzējuma, beidzot ar apdari vannai. Par saskaņošanu piedomāts arī guļamistabās, kur maigo krāsu fonu izceļ pīts groziņš, musturainais paklājs un kumode. Vienīgā telpa, kas krāsu ziņā atšķiras, ir darba istaba, kur siena ir zilpelēka, radot nopietnāku noskaņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!