Foto: Publicitātes attēli

Mājoklis slepenā aģenta Džeimsa Bonda stilā – izklausās smalki, vai ne? Izrādās, ka šādu ekstru var baudīt apartamentos Londonā, kur ir pat caurspīdīga siena, aiz kurām var redzēt ļoti dārgas automašīnas.

Kā raksta portāls "Uncrate", viesnīcu ķēde "the Four Seasons" paziņojusi par unikāliem apartamentiem Londonā, kas ir aģenta 007 stilā. Arī mājokļa nosaukums ir dots par godu aģentam 007 – "Apartment 0.07". Kopumā tā platība ir 544 kvadrātmetri. Kā raksta portāls, ekskluzīvajam mājoklim ir atvēlēti trīs stāvi. Šis smalkais mājoklis atrodas ēkā, kurā ir vēl 36 citas telpas, kurās ir ne tikai izvietots SPA centrs un fitnesa studija, bet arī telpa ar vīna pagrabu.

Luksusa klases interjeru šim mājoklim radījusi interjera dizaina studija "Finchatton". Mājoklis aprīkots ne tikai ar izsmalcinātām mēbelēm, bet arī pārdomātiem interjera elementiem. "Apartment 0.07" ir trīs guļamistabas, virtuve, vannasistaba un dzīvojamā istaba, kā arī divas ģērbtuves, bet apartamentu īpašā "odziņa" ir izklaides telpa pirmajā stāvā, kur ir ne tikai marmora bārs kokteiļu jaukšanai un biljards, bet arī caurspīdīga stikla siena, kas paver skatu uz garāžu.

Kā raksta portāls "Luxury London", dizaineri telpām ir izvēlējušies maigus toņus, piemēram, gaiši zilu un koraļļu krāsu, kas telpas padara omulīgākas, turklāt šāds krāsu salikums rada viesmīlīgāku atmosfēru.

Kā izskatās smalkajos apartamentos, lūko albumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!