Foto: Kinnisvara24.ee / LVM

Ar interesi allaž var lasīt stāstus par mājām, kas ieguvušas otru elpu, un viena no šādām mājām ir arī gleznainajā Sāremā salā, Kunglā. Tur – kā fēnikss no pelniem – atdzimusi 1926. gadā celtā zvejniekmāja.

Kā raksta kaimiņzemes medijs "Delfi Dekor", šī fantastiskā lauku sēta izskatās gluži kā no kādas senas igauņu filmas. Līdz pat mūsdienām saglabājušās veclaicīgās saimniecības ēkas, kas, protams, tagad ir uzfrišinātas un pielāgotas mūsdienu prasībām. Diezin vai vecā zvejniekmājā kādreiz varēja atrast tādas ekstras kā cepeškrāsni, dušu vai pat televizoru.

Īpašuma lielākais "trumpis" ir ne tikai vecišķās ēkas, bet arī pati atrašanās vieta, jo zvejniekmāja atrodas netālu no jūras. No tās logiem paveras gleznains skats uz bangojošo jūru, skaistajiem saulrietiem vai saullēktiem.

"Delfi Dekor", atsaucoties uz nekustamo īpašumu portālu "Kinnisvara", vēsta, ka pati galvenā ēka ir atvesta uz šejieni no Tarvastu apkaimes. Ēka atjaunota, balstoties uz Brīvdabas muzeja skicēm. Kā uzsver medijs, šis ēku komplekss ir piemērs tam, kā interjerā apvienotas mūsdienīgas vēsmas ar vecām lietām.

Aplūko galerijā omulīgo interjeru, kā arī pasmelies no mūsu kaimiņiem kādu foršu interjera ideju, kuru vari ienest savā mājoklī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!