Foto: Publicitātes foto
Arī šķietami nelielu dzīvokli var pārvērst gluži kā vissmalkāko villu, un to pierāda arī 31 kvadrātmetru nelielais vienistabas dzīvoklis Rīgas centrā.

Kā portālam "Tava Māja" stāsta uzņēmuma "AVER Brokerage" nekustamo īpašumu aģente Elīna Slaidiņa-Vosekalne, šis dzīvoklis atrodas projektā "Grīziņkalna Republika", kas ir atjaunots piecu vēsturisku dzīvojamo ēku un komerctelpu komplekss. Viņa atzīmē, ka 2019. gadā projekts ir saņēmis Latvijas Būvniecības gada balvu un 2020. gadā – balvu Rīgas arhitektūrā par Grīziņkalna izjūtu un identitāti pagalmu labiekārtojumā.

Kā jau daudzos jaunajos projektos – arī šajā dzīvojamā istaba apvienota ar virtuvi. Tas aprīkots ar visu nepieciešamo dzīvošanai.

31 kvadrātmetru plašais dzīvoklis ieturēts gaišos toņos, kas telpās nerada smagnēju noskaņu. Kā norāda nekustamo īpašumu aģente, dzīvoklis ir mūsdienīgs un gaumīgs, turklāt mēbeles un interjera priekšmeti ir ar "Swarovski" kristāliem. Tāpat telpās, kā informē Slaidiņa, ir ekskluzīvi gaismekļi. Tie telpām piešķir šiku un eleganci. Glamūrīgu noskaņu telpās rada arī zeltītie akcenti, piemēram, vannasistabā ir apzeltīts dušas krāns un pat dvieļu turētājs, nemaz nerunājot par dzīvojamo istabu, jo pat virtuves iekārtas rokturīšos ir iestrādāti mirdzoši kristāliņi.

Kā izskatās dzīvoklī, lūko galerijā zemāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!