Foto: Vida Press
Talantīgā aktrise un dziedātāja Skārleta Johansone, kas vairākkārt nominēta Zelta Globusa balvai un dēvēta par pasaules iekārojamāko sievieti, nākusi klajā ar paziņojumu par jaunu mājvietu Kalifornijā. Kā vēsta ''All Over Press'', Skārletas ģimenes jaunā ligzdiņa izmaksājusi gandrīz četrus miljonus ASV dolārus.

Iemesls, kāpēc aktrise nomainījusi savu iepriekšējo, ne mazāk gaumīgo dzīvesvietu, esot ģimenes pieaugums, lai laimīgos dzīves mirkļus varētu baudīt plašākā mājoklī. Vairāk kā 300 kvadrāmetru lielajā mājoklī ietilpst četras guļamistabas, četras vannas istabas, divas tualetes, dzīvojamā istaba ar bīdāmu stikla sienu, aiz kura paveras īpašumā iekļautā āra terase, iebūvēta grila zona, peldbaseins un SPA zona astoņām personām. Mājīgi un mūsdienīgi iekārtotā mājokļa otrajā stāvā ierīkota plaša atpūtas zona, kamīns un balkons ar skatu uz slavenajiem Holivudas burtiem.

Nav šaubu, ka mājoklis raksturo cilvēka dvēseles stāvokli, un, aplūkojot Skārletas gaumīgi iekārtoto un nebūt ne pārlieku grezno interjeru, nākas secināt par aktrises labo gaumi. Gaiši toņi, dabisku krāsu un tekstūru papildinājumi, kā arī dabas pieskāriens lieliski raksturo aktrises mājvietu, kurā nav grūti iedomāties Skārletas rosīšanos virtuvē, zvilnēšanu viesistabas ērtajā dīvānā, laisko atpūtu SPA zonā vai jauno filmu scenāriju iepazīšanu pie peldbaseina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!