Foto: Vida Press

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem, Madrides "Real" zvaigzne Krištianu Ronaldu nupat pielējis eļļu ugunij un devis jaunu vielu baumām par iespējamo pārcelšanos uz otru okeāna malu pēc tam, kad 2018. gadā beigsies viņa noslēgtais līgums ar Madrides "Real". Futbolists iegādājies greznu dzīvokli Ņujorkā, Trampa tornī, ziņo Vida Press.

Apartamenti Piektajā avēnijā, par kuriem futbola zvaigzne samaksājis 18,5 miljonus ASV dolāru (16,5 miljoni eiro), pirms tam piederējuši amerikāņu finanšu magnāta Donalda Trampa biznesa partnerim Alesandro Proto, vēsta "New York Post". Aptuveni 230 kvadrātmetru plašajā dzīvoklī, kas platības ziņā ir lielāks par dažu labu savrupmāju, ir trīs guļamistabas un tikpat daudz vannasistabas, kurās nevarētu sūdzēties par ērtību trūkumu. Dzīvoklis nav apdalīts arī ar citām dzīvojamām telpām, virtuvi un ēdamistabu.

Jaunajā dzīvoklī Ronaldu varēs baudīt 360o panorāmas skatu uz Ņujorku, kas ir iespaidīga jebkurā diennakts laikā - Centrālparks, Empire State ēka, Chrysler ēka, Brīvības tornis, Hudzonas upe u.t.t. Interesanti, ka vienai no vannasistabām arī ir balkons, ļaujot iziet virs Ņujorkas tūlīt pēc dušas. Vēlākos vakaros pilsētas dzīvi un debesis virs Ņujorkas tuvāk vērot iespējams arī caur teleskopu, kas novietots dzīvojamajā istabā.

Pagaidām gan nekas neliecina, ka šajā dzīvoklī varētu dzīvot pasaulslavens futbolists. Interjeru veidojis čīliešu izcelsmes amerikāņu dizaineris Huans Pablo Molino (Juan Pablo Molyneux), kuram raksturīgs maksimālisms un pārspīlēts greznums. Pārspīlējumu netrūkst arī šajās telpās - nobružātas koka grīdas, superspīdīgas spoguļvirsmas, dārgs marmors un granīts, - klaisks vintage un modernisms vienuviet.

Neraugoties uz iespaidīgo dzīvokļa platību, virtuve ir ļoti šaura, tomēr pietiekami liela, lai iekostu ātras brokastis ar skatu uz Manhetenu.

Foto: Vida Press

Arī dzīvojamā istaba šķiet nedaudz šaura, tomēr logs visā sienas platumā un augstumā telpai piešķir papildu plašumu un vieglumu.

Foto: Vida Press

Vannasistabās netrūkst marmora un mirdzošu spoguļu, radot aristokrātiski vēsu telpu.

Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!