Foto: Publicitātes foto

Cilvēki mēdz mājas būvēt radoši, un viens no šādiem piemēriem sliesies Lasvegasā. Tur plānots būvēt debesskrāpi, kas izskatās pēc banāna, raksta "Daily Mail".

Kā raksta medijs, Lasvegasā 2021. gadā plāno būvēt 84 hektārus plašu un modernu "mini" pilsētiņu "Bleutech Park Las Vegas", kurā slietos arī iespaidīgs debesskrāpis. Projekta kopējā summa sasniedz 7,5 miljardus ASV dolāru. Pašlaik šim projektam gan neklājas viegli, jo arī to ir skāruši pandēmijas ierobežojumi.

"Bleutech Park Properties" trešdien arī savā tvitera kontā padalījušies ar ēkas vizualizācijām, kas izsauca pamatīgu soctīklu lietotāju uzjautrināšanos. Daži tvitera lietotāji norādījuši, ka ēka izskatās pēc banāna, bet citiem ēkas forma atgādina dzimumlocekli, raksta "Daily Mail".

Medijs, atsaucoties uz "Bleutech Park Properties", raksta, ka ēkā būs 33 stāvi. Debesskrāpī būs plašas izklaides iespējas, piemēram, teātris, restorāni, deju zāles u.c.

Projektu plānots pabeigt sešu gadu laikā. Tā būvniecība tika plānota jau 2019. gadā, bet pandēmijas dēļ projekts tika atlikts. Pilsētiņa solās būt īpaši modīga un stilīga - tajā būs ne tikai augstais debesskrāpis, bet arī izsmalcinātas daudzdzīvokļu mājas, biroji, viesnīcas un ne tikai. Ēkas būs ilgtspējīgas, tajās būs pielietoti atjaunojamie enerģijas avoti, nemaz nerunājot par pilsētiņas bezemisiju transportlīdzekļiem. Kompānija "Bleutech Park Properties" sola, ka šī pilsētiņa varētu radīt 25 tūkstošus jaunu darbavietu.

Ieskats projekta vizualizācijās:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!