Foto: Edgars Blumbergs
Mežaparkā ir daudz smalku un dārgu māju, un viens no tiem ir arī baltais nams Kokneses prospektā, kas tiek pārdots par 1 499 000 eiro. Nama pašreizējais saimnieks ir Latvijas basketbola rekordists Aigars Zeidaks, kurš nu mājai meklē jaunu saimnieku.

Kā "Tava Māja" stāsta nekustamo īpašumu aģentūras "Big Bang Realty" valdes priekšsēdētājs Oskars Zariņš, šī nama saimnieks pašlaik ir Aigars Zeidaks, kura sasniegumi ir iegājuši Latvijas sporta vēsturē. Portāls "Delfi" jau savulaik vēstīja, ka pirms 25 gadiem Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē fantastisku rezultativitātes rekordu – 100 punktus - sasniedza "SWH/ Brocēni" uzbrucējs Aigars Zeidaks. Zariņš arī atzīmē, ka šo māju drīzumā rādīs nākamās paaudzes televīzijas Go3 oriģinālseriālā "Tunelis", kurā lielāko daļu lomu atveido Latvijā zināmi un populāri aktieri, piemēram, Andris Bulis, Mārtiņš Vilsons, Jānis Jarāns, Ivars Auziņš un citi.

Pirms to redzam savos televizoru ekrānos – "Tava Māja" piedāvā virtuāli paciemoties smalkajā namā, izstaigājot ne tikai pagalmu, kurā ir pat baseins, bet arī ielūkoties ēkas iekštelpās.

Foto: Edgars Blumbergs

"Big Bang Realty" raksta, ka šī ēka celta 20. gadsimta trīsdesmitajos gados, bet 2007. gadā tā piedzīvojusi kvalitatīvu renovāciju. Īpašuma kopējā platība ir 318 kvadrātmetri. Uz tā atrodas ne tikai privātmāja, bet arī atpūtas māja, kurā ierīkota arī sauna, plaša atpūtas telpa, virtuve un vannasistaba. Savukārt pie atpūtas mājas ir baseins, kurš nesezonā tiek pārvilkts ar speciālu pārklājumu, lai tajā nebirst gruži.

Dzīvojamā mājā ir trīs guļamistabas, plaša viesistaba, kas, kā jau mūsdienās – apvienota arī ar ēdamistabu un virtuves zonu. Tāpat mājā ir saimniecības telpas, divi sanitārie mezgli un trīs plašas terases, kurās baudīt atpūtu.

Foto ieskats privātmājā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!