Foto: Publicitātes foto
Bieži vien jau divlīmeņu dzīvoklis šķiet kaut kas neparasts un interesants, bet te, lūk, sperts solītis uz priekšu – šoreiz ielūkosimies kādā stilīgā mājoklī Pārdaugavā, kura trešajā līmenī iekārtota īpaša atpūtas vieta.

Kā informējis Nekustamo īpašumu aģents Ģirts Krūmiņš, īres dzīvoklis atrodas Bauskas ielā, 15 minūšu gājiena attālumā no ainaviskā Māras dīķa. Īpašu uzmanību piesaista vairākie līmeņi, kuros katrā atvēlēta vieta kādai svarīgai telpai. "Dzīvokļa pirmajā līmenī ir trīs guļamistabas, garderobes istaba, divi sanitārie mezgli un virtuve. Otrajā līmenī ir dzīvojamā istaba, bet trešajā līmenī – "tornis" pa kura logiem paveras skats uz apkārtni," norādījis Krūmiņš.

Kā redzams fotogrāfijās, vietas taupīšanas nolūkā telpās ir vairāki iebūvējamie skapji. Katra istaba interjera ziņā ir atšķirīga, varētu pat teikt – pilnīgs pretstats viena otrai. Ja guļamistabās dominē baltā krāsa un gaišie toņi, tad, piemēram, darba un atpūtas zonā ir siena un arī mēbeles piķa melnumā. Nenoliedzami, uzmanība pievēršama arī koka kāpnēm un konstrukcijām, kas gaumīgi papildina slīpos griestus.

Neparastajā – trešajā – līmenī, no kura var vērot 360 grādu panorāmu uz apkārtnes teritoriju, atrasta vieta vairākiem mīkstajiem spilveniem. Tāpat romantisko atmosfēru nelielajā telpā mēģināts papildināt arī ar dažādiem gaismekļiem. Jāteic gan, ka pirms tam jāuzkāpj pa visnotaļ šaurām kāpnītēm.

Fotoieskats daudzveidīgajā mājoklī:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!