Foto: Publicitātes foto

Pērnā gada jūlijā rakstījām par neparasto spoguļnamiņu virs Amatas, bet, kā izrādās, spoguļnamiņi ir tapuši arī citviet pasaulē, piemēram, Kanādā. Tur meža vidū tapušas skaistas naktsmītnes, kurās atspīd apkārtnes ainava.

Neprastās mājiņas, kuras sauc par "The Arcana Wellness Retreat", atrodas Ontārio, raksta portāls "Uncrate". Tās radījis uzņēmums "Leckie Studio Architecture + Design".

Mājas fasāde tapusi no nerūsējošā tērauda, bet tās sienās vizuļo apkārtnes ainava, kas mainās gadalaikos – ziemā spoguļnamiņa fasādē var redzēt kupenas, pavasarī uz tās kokiem raisās lapas, vasarā uz vizuļo saules stari, bet rudenī var vērot košo lapkriti. Namiņi teju vai saplūst ar apkārtni.

Spoguļnamiņa interjers ir ļoti omulīgs un arī vienkāršs. Telpas iekšpusē sienas izšūtas ar gaišiem koka dēlīšiem, bet vienu no sienām rotā milzīgs logs, pa kuru paveras skats uz ainavisko apkārtni. Kā vēsta informācija namiņu rezervēšanas vietnē "Findarcana.com", katrs namiņš ir 25 kvadrātmetrus liels. Tajā ir virtuve, vannaistaba, tualete, liela gulta (queen bed), kā arī katrā namiņā ir wi-fi un gaisa siltumsūknis. Atsevišķā mājiņā ir izveidota arī sauna. Netālu no mājiņām ir speciāla ugunskura vieta, kā arī ir izveidoti speciāli pastaigu maršruti.

Interesants fakts, ka spoguļnamiņa apmeklētāji kā minimums drīkst šeit palikt divas naktis. Kā liecina informācija "Findarcana.com", 2021. gadā visi namiņi jau ir rezervēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!