Foto: Vida Press
Reti kuram gadās tāda laime dzīvot mājoklī, kur uzņemta kāda filma. Lai arī pāris epizožu, tomēr ar to ir gana, lai Nora Džonsa varētu lepoties ar savu jauniegādāto mājokli, kas patiesi izraisa teju vai baltu skaudību.

6,2 miljonu ASV dolāru vērtajā mājvietā ar četrām guļamistabām un četrām vannasistabām ierīkota arī burvīga āra terase, kur paslēpties no pilsētas burzmas un skaņām. Terases izveidē padomāts par visu – gan ērtu zvilnēšanu, gan dabas klātbūtnes sajušanu, jo iekārtojumā var novērtēt gan interjeram pieskaņotās dārza mēbeles, gan apzaļojumu ar eksotiskajiem augiem.

Interesants ir arī pats trijstāvīgais mājoklis, kur katrā stāvā ir kaut kas apbrīnas vērts. Vienviet tie ir griesti ar neparasti zilas krāsas brusām, citur uzmanību pievērš grīda ar akmens ķieģeļiem, bet vēl kaut kur var apbrīnot persiešu paklāju, kas slejas pa visu viesistabu. Bez tā visa šarmantā dziedātāja nu var baudīt nesteidzīgu rīta cēlienu turpat guļamistabai līdzās esošajā terasē.

Aptuveni 530 kvadrātmetru plašajā mājoklī netrūkst nedz pilsētas šika, nedz arī lauku romantikas, jo no visa šeit ieviests pa drusciņai – kamīns, gleznas pie sienām, mājas bibliotēka, mūsdienīgi krāsu salikumi, greznas lampas un gaisīgi audumi. Viss, kas nepieciešams skaistai ikdienai un laiskām brīvdienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!