Foto: Scott Everts / Sotheby’s International Realty
Kurš gan nevēlētos sapņu māju ar privātu baseinu! Lūk, šāda māja savulaik piederēja amerikāņu dziedātājam Frenkam Sinatram, bet tagad to var iegādāties ikviens interesents, vēsta ārvalstu mediji.

Kā vēsta ārvalstu mediji, grezno īpašumu var iegādāties par 21,5 miljoniem ASV dolāriem (aptuveni 18,31 miljoniem eiro). Jāteic, ka laika gaitā īpašumam kāpusi cena, jo vēl 2018. gadā īpašums maksāja 12,5 miljonus ASV dolāru.

Māja ir celta 1949. gadā, bet laika gaitā tā piedzīvojusi krāšņas pārvērtības. Portāls "Uncrate" Mājā ir septiņas guļamistabas, deviņas vannasistabas, kā arī sporta zāle ar masāžu telpu. Īpašumā ir 185 kvadrātmetrus plaša terase, kura atrodas tieši pie 15 metrus garā baseina.Ārvalstu mediji īpaši izceļ īpašuma skaisto apkārtni, piemēram, skatu uz kalniem vai ieleju.

Šajā namā arī savulaik ciemojušies Frenka Sinatras slavenie draugi, tajā skaitā arī aktrise Merlina Monro.

Amerikāņu dziedātājs Frenks Sinatra dzimis 1915. gada 12. decembrī, bet mūžībā devies 1998. gada 14. maijā. Savas dzīves laikā izdevis vairāk kā sešdesmit mūzikas albumus, kā arī filmējies teju tikpat daudz filmās.

Foto ieskats īpašumā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!