Foto: Publicitātes foto
Pasaulē ir ļoti daudz neparastu naktsmītņu, piemēram, zem ūdens, koku galotnēs un ne tikai. Neparasto naktsmītņu sarakstā viennozīmīgi jāierindo arī dizaina viesnīca Tallinā, kur viesi no nākamā gada varēs nakšņot jūras konteineros.

Kā vēsta "Delfi.ee", unikālā piecu zvaigžņu viesnīca "Hektor Konteinerhotell" Tallinā apmeklētājiem durvis vērs nākamā gada februārī. Šī nav vienīgā šāda veida dizaina viesnīca Igaunijā, jo jau vairākus gadus "Hektor" viesnīca strādā Tartu. Tā atradīsies Tallinas apkaimē Telliskivi – pamestā rūpniecības teritorijā, kas iegūst otro elpu.

"Viesnīcas "Hektor Konteinerhotell" numuriņi ir būvēti no jūras konteineriem. Neskatoties uz to "raupjo" dizainu, tajos var gulēt un pavadīt laiku gluži tāpat kā citās viesnīcās," portālam norādījis viesnīcas īpašnieks Stens Tiks, kurš arī piebildis, ka kuģu konteineru izmantošana iemanto popularitāti ne tikai Igaunijā, bet arī citviet pasaulē. "Mēs bijām pirmie, kas izmantoja šo risinājumu viesnīcu biznesam Igaunijā, kā arī kaimiņvalstīs," apgalvoja Tiks.

Kopumā viesnīcā būs 84 numuriņi, kuros varēs nakšņot 168 cilvēki.

Foto ieskats dizaina viesnīcā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!