Foto: "Laantre"
Ar nelieliem līdzekļiem dzīvoklim var piešķirt jaunu elpu – to pierāda arī skaistās pārvērtības dzīvoklī Lāčplēša ielā Rīgā. Dzīvoklī nav veikts remonts, bet gan minimālas pārvērtības ar mēbelēm un interjera detaļām, kas kopumā izmaksājušas vien aptuveni 500 eiro.

Kā "Tava Māja" atklāj SIA "Knowhow Realty" valdes loceklis Oskars Zariņš, 40 kvadtrāmetrus plašā dzīvokļa dizaina pārvērtību mērķis bija paaugstināt tā vērtību potenciālo īrnieku acīs. "Laiks no idejas līdz realizācijai bija mazāk par divām nedēļām, un kopējās investīcijas nepārsniedza 500 eiro," atklāj Zariņš. Viņš arī pastāstīja, ka pats saviem spēkiem ne tikai izdomājis dzīvokļa pārvērtības, bet to arī iekārtojis.

Foto: Publicitātes attēli
Dzīvoklis pirms pārvērtībām.

Dzīvoklis, kas atrodas pamatīgā mūra namā, pārvērtību laikā kļuvis mājīgāks un omulīgāks. Pārvērtības panāktas ar dažādiem interjera elementiem, piemēram, jauniem aizkariem, lampiņām, dīvānu, gleznām un citām mēbelēm.

Kā atklāj Zariņš, aizkari visiem trīs logiem izmaksājuši 45 eiro, stāvlampa viesistabā 25 eiro, žurnālgaldiņš 5 eiro, spogulis 30 eiro, bet visdārgākā pozīcija bijusi izvelkamais dīvāns, kas izmaksājis 220 eiro. "Ne vienmēr viss skaistais maksā dārgi, tādēļ ielūkojies, un varbūt arī vēlēsies izmainīt savu dzīves telpu," pārvērtībām mudina "Knowhow Realty" pārstāvis.

Foto ieskats pirms un pēc pārvērtībām:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!