Foto: Publicitātes foto
Ir ļaudis, kas mīl pilsētas kūsājošo dzīvi, bet ir tādi, kas labprāt izbauda dzīvi dabas ielenkumā. Šoreiz pastāstīsim par omulīgo māju Ziemeļkalifornijā, kuru ieskauj vismaz 115 koki.

Kā raksta portāls "Uncrate", ēkai dots arī īpašs nosaukums – "The Truckee Forest House". Tās autori ir arhitektu birojs "Faulkner Architects". Māja ir tainstūrveida, turklāt tā apstrādāta ar 3 collas (7 centimetrus) biezu tēraudu, kas kādu laiku māju pasargā no iespējamajiem mežu ugunsgrēkiem.

Tiešsaistes platformā "Archello", kas apskata dažādu ēku projektus visā pasaulē, teikts, ka šī māja ir 418 kvadrātmetrus plaša. Tai ir četras istabas, un tā aprīkota ar visu sadzīvei nepieciešamo. Runājot par interjeru, tajā ir ieturēts vienāds stils – nav tā, ka viena istaba atšķirtos no pārējām telpām mājoklī. Tajā dominē gaiši brūnie toņi, un tie atbalsojas gan mēbeļu izvēlē, gan arī aksesuāros.

Portālā "Archello" arhitektu biroja pārstāvji atklāj, ka namam ir iebūvētie jumta logi, kā rezultātā vakaros var raudzīties zvaigznēs, tāpat namā ir vairāki kamīni, kā arī lieli logi, no kuriem paveras skats uz skaisto apkārtni. Savukārt siltākā laikā atpūtu var baudīt uz nelielās terases.

Foto ieskats mājoklī:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!