Foto: Vida Press

Slavenības allaž nekustamo īpašumu ziņā ir izcēlušās ne tikai ar dāsnumu, bet arī neparstām lietām, kuras viņu īpašumos ir nepieciešamas. Par tīņu elku dēvētais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers Kanādā iegādājies 6,8 miljonu ASV dolāru (aptuveni 5,8 miljoni eiro) vērtu īpašumu, kurā ir ne tikai grezna muiža, bet arī privāts zirgu skriešanās laukums.

Iespaidīgais īpašums atrodas Ontārio provincē, un tā platība lēšama ap 40 hektāriem. Savukārt pašas mājas platība ir aptuveni 836 kvadrātmetri, vēsta "Daily Mail". Tikmēr slavenību dzīvi atspoguļojošais tabloīds "TMZ" steidz vēstīt, ka Bībers īpašumā grasās ievākties jau pavisam drīz.

Lielu daļu platības īpašumā aizņem ezers, kuram ir sava laivu piestātne, kā arī privātais zirgu skriešanas laukums, kas atrodas netālu no mājas.

Foto: Vida Press

Mājā ir četras guļamistabas, sešas vannas istabas, mini kinozāle, kā arī mūsdienīga virtuve, kurā ir atvēlēta plaša vieta lielam galdam. Tāpat virtuvē ir speciāla telpa vīnam, kurā tiek regulēta temperatūra atbilstoši dzēriena uzglabāšanas prasībām, atzīmē "Daily Mail".

Foto: Vida Press

Ēkā ļoti gaumīgi iekārtotas arī vannas istabas, kas ieturētas baltos un pelēkos toņos. Tajās ir izsmalcinātas mēbeles, kā arī flīzes ar šogad aktuālo marmora rakstu. Vannas istabas raksturo plašums, piemēram, tajās liela platība atvēlēta dušas telpai.

Foto: Vida Press

Arī pārējais ēkas interjers ir ieturēts baltos toņos, kas telpu vizuāli padara plašāku un elegantāku, bet teju visām telpām īpašā odziņa ir skaistie koka akcenti.

Lūk, ieskats tīņu elka modernajā īpašumā, kurā viņš dzīvos kopā ar savu topošo sievu, daiļo amerikāņu modeli Heiliju Boldvinu, kuru viņš bildināja šī gada jūnija beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!