Foto: Vida Press
Gluži kā parkā ieskauta, paslēpusies no civilizācijas skaista, no sarkaniem ķieģeļiem mūrēta muiža, kurā grezno dzīvi baudījusi arī dziedātāja Adele. Kā tad izskatās izsmalcinātajā īpašumā un kā iekārtots interjers vēsturiski nozīmīgā ēkā?

Muiža celta 1900. gadā, taču atjaunota 1930. gadā, un tieši no tā laika vēl saglabājušās guļamistabas un vannasistabas mēbeles. Kā jau vēsturiskai ēkai, tai bijis raibs mūžs, piemēram, 1930. gadā muiža kalpojusi kā klosteris, bet pēc tam nākamais ēkas īpašnieks to pārveidoja par vienu lielu māju. Par muižas iespaidīgumu var spriest pēc istabu skaita – zem šī jumta atrodas 13 guļamistabas. Bijušajā balles zālē tagad ir gara, plaša virtuve, kas apvienota ar viesistabu, norāda ''Dailymail.co.uk''.

Par greznībām nudien nevar sūdzēties – koka paneļi, marmora kamīns, ekskluzīvas koka kāpnes, ļoti vērtīgas mēbeles un kvalitatīvi apdares materiāli. Par vēsturiskām liecībām atgādina arī skaistie sienu zīmējumi. Muižā ienākušas arī mūsdienīgas vēsmas, piemēram peldbaseins, trenažieru zāle, atpūtas telpa ar biljardu un citas ekstras. Bieži nesanāk redzēt vannasistabu ar kamīnu un dīvānu līdzās, bet šādu risinājumu var atrast tieši šajā namā.

Ne velti ēku 2012. gadā izvēlējusies Adele, kas atstājusi arī atsauksmes, sakot, ka ēka ir lieliska, jo sniedz iemītniekiem visu vajadzīgo, turklāt apkārtne ir pasakaina un, tur dzīvojot, esot sajūta kā paradīzē, kur nav nevienas citas dzīvas dvēseles. Lai baudītu grezno dzīvi, Adele par to katru mēnesi maksājusi 15 tūkstošu eiro, vēsta ''Vida Press''.

Fotoieskats muižā un tās apkaimē:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!