Foto: Publicitātes foto
Šķiet, ka spoguļnamiņi mežos un citviet aug kā sēnes pēc lietus, un viens no šādiem namiņiem tapis arī Kanādā. Tur meža vidū novietota taisnstūrveida ēka, kurā atspīd apkārtnes ainava.

Kā ziņo portāls "Uncrate", šī neparastā naktsmītne novietota netālu no slēpošanas kūrortiem "Le Massif de Charlevoix". Projekta autori ir uzņēmums "Bourgeois/Lechasseur Architects".

Ēka ir 80 kvadrātmetrus plaša, un tā aprīkota ar visu sadzīvei nepieciešamo – virtuvi, vannasistabu, guļamistabu un mēbelēm, vēsta portāls "Stir world".

Namiņš veidots tā, lai tas vizuāli saplūstu ar mežu, vēsta "Uncrate". Un tas arī ir izdevies, pateicoties spoguļsienai un arī namiņa tumšajai fasādei. Arī nama interjers ir ieturēts tumšos toņos – gluži kā fasāde. Melni krēsli, kamīns, virtuves iekārta un pat sienas. Šis namiņš ir pierādījums tam, ka no melnās krāsas interjerā nav jābaidās. Melnā krāsa mājokli padara elegantāku, turklāt interjers nemaz neizskatās tik drūms, jo ēkā ir lieli logi, caur kuriem telpās ieplūst dabiskā gaisma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!