Foto: Vida Press
Sportisti lielāko savu dzīves daļu pavada trenējoties un piedaloties sacensībās, bet neatņemama sastāvdaļa, protams, ir arī atpūta savās mājās vai kādā ārzemju ceļojumā. "Tava Māja" aplūko to, kādos namos dzīvo vai reiz mitinājušies slaveni sportisti.

Sportistu mājokļi variē no teju zelta pielietiem mājokļiem līdz pat vienkāršiem mājokļiem, bet skaidrs ir viens – to neatņemama sastāvdaļa ir atpūtas telpas ar biljardu, baseinu un citām ekstrām. Tāpat gandrīz vai neatņemama sastāvdaļa ir arī trenažieru zāle, kur allaž sevi uzturēt labā fiziskā formā.

Lai gan daļa atpazīstamo ļaužu šajos mājokļos vairs nedzīvo, viņi šeit reiz ir pavadījuši kādu laiku no savas dzīves, svinot svētkus un baudot brīvdienas.

No populāro sportistu mājokļiem var noskatīt arī kādas interjera idejas, kuras var aizlienēt arī savam mājoklim, piemēram, Lebrona Džeimsa mājokļa interjerā pavīd koka bluķi klasiskā kafijas galdiņa vietā. Savukārt šajā rakstā vari aplūkot citu slavenību guļamistabu, vannasistabu, virtuvju un viesistabu interjerus ar uzskatāmiem piemēriem.

Turpini lasīt un kaut uz mirkli kļūsti par ciemiņu kādā no sportistu mājokļiem!

Foto: Pārdošanā nonākusi Muhameda Alī greznā māja ar boksa ringu

Foto: Vida Press


ASV Mičiganas štatā par teju 2,9 miljoniem ASV dolāru iespējams iegādāties visu laiku izcilākā boksera Muhameda Alī grezno māju ar āra baseiniem, iekoptu dārzu un pat savu boksa ringu, vēsta "Vida Press".

Lasīt vairāk

Foto: Krištianu Ronaldu jaunais, pārspīlēti greznais dzīvoklis ar skatu uz Manhetenu

Foto: Vida Press


Viens no pasaules labākajiem futbolistiem, Madrides "Real" zvaigzne Krištianu Ronaldu nupat pielējis eļļu ugunij un devis jaunu vielu baumām par iespējamo pārcelšanos uz otru okeāna malu pēc tam, kad 2018. gadā beigsies viņa noslēgtais līgums ar Madrides "Real". Futbolists iegādājies greznu dzīvokli Ņujorkā, Trampa tornī, ziņo Vida Press.

Lasīt vairāk

Foto: 730 tūkstošus vērtā māja, kurā dzīvoja slavenais lietuviešu basketbolists Sabonis

Foto: © Bendrovės archyvas


Kauņas prestižajā rajonā par 730 tūkstošiem eiro tiek tirgota leģendārā lietuviešu basketbolista Arvīda Saboņa greznā savrupmāja.

Lasīt vairāk

Foto: 23 miljonus vērta mūsdienu muiža, kuru izvēlējies Lebrons Džeimss

Foto: Vida Press


Esi prātojis par to, ka paša mājās viss būtu labi, ja klāt nāktu vēl kāda istaba un varbūt vēl viena vannasistaba? Šīs mājas saimniekiem, šķiet, par to sūdzēties nevajag, jo katru dienu var gulēt kaut citā gultā un mainīt vannasistabu pēc noskaņojuma. Namu pat grūti nosaukt par māju, tai vairāk piestāv mūsdienu muižas tituls.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!