Foto: Vida Press
Laistās vienā greznībā – to viennozīmīgi var teikt par slavenību mājokļiem, kuri iegādāti par visai ievērojamām naudas summām. Šoreiz "Tava Māja" aplūko slavenu dziedātāju mājokļus, kuros viņas dzīvo pašlaik vai reiz saukušas par savām mājām.

Dažas no dziedātājām nopelnīto naudu iegulda nekustamajos īpašumos, piemēram, dziedātāja Adele Beverlihilsas apkārtnē šogad iegādājusies jau otro īpašumu, kurš izmaksājis 10,65 miljonus ASV dolāru (aptuveni 9,49 miljonus eiro), vēsta "Variety". Arī citas dziedātājas tēriņu zinā neatpaliek, jo summas, kuras viņas atstāj vai ir atstājušas par saviem īpašumiem, ir mērāmas miljonos.

Varam tikai apbrīnot un pasapņot par greznumu, kas dominē mājokļos – izsmalcinātas mēbeles, dekori, iespaidīgi baseini, gaumīgi iekārtoti dārzi un ierīkotas atpūtas iespējas, lai nevajadzētu doties ārpus mājas. Piemēram, Lady Gaga jeb Stefānija Džoanna Andželina Džermanota var lepoties ar iespaidīgu arēnu zirgu izjādēm. Savukārt dziedātājas Bejonsas un repera Jay Z mājoklī ir basketbola laukums un pat SPA centrs, bet savulaik dziedātājai Selēnai Gomezai piederēja māja, kurā bija aromātisko lavandu dārzs. Ja vēlies detalizētāk aplūkot slavenību guļamistabu, vannasistabu, virtuvju un viesistabu interjerus ar uzskatāmiem piemēriem, tad lūko šajā rakstā.

Laipni lūdzam ielūkoties populāru dziedātāju mājokļos, kas ne tikai pārsteidz ar interjera detaļām un telpu iekārtojumiem, bet arī plašajām atpūtas iespējām, kuras tās īstenojušas savās mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!