Foto: Privātais arhīvs
Ikdienā, skrienot starp guļamistabu, vannaistabu un virtuvi reizēm pat nepietiek laika, lai apstātos un paskatītos uz vidi, kurā dzīvojam. Tāpat kā Rīga nekad nebūs gatava, arī itin visās mājvietās var atrast kādu stūrīti vai telpu, kurā kaut ko nomainīt. Lai palīdzētu ar idejām, pavērsim durvis vairākiem dzīvokļiem, kuros netrūkst elementu un risinājumu, kam "pieķert" aci.

Iespējams, prātā briest lielākas pārmaiņas – pārcelšanās no vienas dzīvesvietas uz citu. Laimīgi ir tie, kuri jau līdz pēdējai detaļai zina, kādu vēlētos savu nākamo dzīvesvietu, bet, ko darīt pārējiem? Lai saprastu, kas ir tavā gaumē un uz kādu iekārtojumu ne par kādu naudu neparakstītos, "Tava Māja" apkopotajā stāstu izlasē varēsi ielūkoties gan divstāvu un trīsstāvu dzīvokļos, gan arī pavisam miniatūrās mājvietās. Tāpat varēsi apmierināt savu interesi, apskatot, kā izskatās mājoklī ar logiem sienu platumā un interesantā dzīvesvietā, kur vannai vieta rasta vieta virtuvē.

Pievērs uzmanību detaļām! Vasara vēl nav beigusies, tāpēc neizmet no galvas domu par terases vai balkona labiekārtošanu, ļaujot baudīt siltos vakarus, neizejot no mājām. Tāpat neaizmirsti, ka arī tāds šķietams sīkums kā gultasveļas maiņa vai jaunas glezniņas iegāde var būt pirmais solis uz veiksmīgām pārmaiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!