Foto: Karolīna Dievaite
Ir jau jauki, ja vari iedot atslēgtas remontdarbu meistaram un pēc laiciņa atgriezties jau skaisti izremontētā dzīvoklī, šķietami ne par ko neuztraucoties. Taču, dzirdot šo studentu stāstu, tā vien šķiet, ka pievienotā vērtība dzīvokļa pārvērtībām ir tieši tajā, ka katru mazumiņu izsapņo, pats ar savām rokām uzlabo, mazliet pastrīdies, bet esi gandarīts līdz sirds dziļumiem par galarezultātu.

Pirms trim gadiem šo Rīgas mini dzīvoklīti sāka apdzīvot studentu pāris. Tā kā abi uzsākuši studijas Rīgā, bez šaubām, vēlējušies arī dzīvot galvaspilsētā. Lielisks piedāvājums nācis no Karolīnas drauga radinieces puses, kas piedāvāja abiem apmesties viņas dzīvoklī. Bet abi jau sākotnēji sapratuši, ka tas pavisam noteikti kosmētiski būs jāuzlabo.

Pa brīvajiem brīžiem studiju laikā viņi paši saviem spēkiem izremontēja koridoru, kas bija vissliktākajā stāvoklī, taču pēc diviem gadiem viņi bija apņēmības pilni ķerties klāt istabai. Sākotnējo istabu viņi raksturotu ar vārdiem – "neparocīga, garena, ne tāda, kādas ierasti ir redzēt, – kvadrāta formā". Tas bijis ļoti dīvaini, tāpēc arī paši istabu iekārtojuši neparocīgi, jo nav varējuši saprast, kur, ko, kā novietot. Tā kā viņi dzīvo vienistabas dzīvoklī, tad, protams, guļamistabas zona tika papildināta ar viesistabas zonu, bet patiesībā jau nekādas viesistabas zonas neesot bijis. Vienā galā gulta, otrā mācību galdi un televizors.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!