Foto: Publicitātes foto

Zviedrijas nekustamo īpašumu sludinājumos nonācis piedāvājums iegādāties māju, kas atrodas līdzās citiem slaveniem ielu namiem "Old Skanör", tāpēc interese par šo mājokli radusies ne tikai potenciālajiem pircējiem, bet arī tiem, kas vienmēr vēlējušies uzzināt par mājas pievilcību iekštelpās.

Publicētās īpašuma fotogrāfijas apstiprina, ka arī mājas iekštelpas ir iekārtotas tikpat gaumīgi un eleganti, kāda ir mājas ārpuse. Māja ir veidota ne tikai tā, lai tajā būtu mājīgi atrasties, bet ir ievērotas praktiskas nianses, ko ne vienmēr var sastapt mājokļos – atdalīta viesu zona ar virtuvi, ēdamistabu, dzīvojamo istabu, atsevišķu vannas istabu ar iespēju doties vannā, un, protams, guļamistabu. Viesu zona ir ierīkota mājai virs garāžas.

Pirmais skats, kas paveras, atverot mājokļa galvenās durvis, ir plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu un gariem logiem, kas ieskauj telpu no trim sienas pusēm. Atdalītajā ēšanas zonā, kur atrodas liels ēdamgalds, ir milzīgs logs, kas sniedzas no grīdas, līdz pat griestiem, tāpēc skatieni caur stiklu ļauj saskatīt pilnīgu ainavu. Tāpat mājai netrūkst iespējas iziet svaigā gaisā un izbaudīt dabu savā īpašumā, jo teritorijā ir ierīkots dārzs ar žilbinošiem ziedu apstādījumiem.  

Mājas interjeru vieno saskaņoti toņi, kas šajā gadījumā ir balti, radot tīru, sakoptu un gaumīgu vidi, un to lieliski papildina greznas kristālu lustras, mākslas darbi, gleznas un dažādas tekstūras, kas mijas aizkaros, paklājos, gultas pārvalkos, mēbelēs un citos interjera papildinājumos. 

Kā vēsta sludinājums ''Baltic Sotheby's International Realty'', īpašums ir piemērots ne tikai ģimenei, bet tas var kalpot arī kā mūsdienīgs ofiss, viesu nams vai brīvdienu māja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!