Māja teju piena pakas vērtībā – izklausās neticami, vai ne? Taču īpašumi tiešām tiek pārdoti par vienu eiro, un šī prakse īpaši iecienīta ir Itālijā, kur tādējādi tiek ne tikai atjaunoti pamesti un aizlaisti nami, bet arī sekmēta iedzīvotāju atgriešanās mazāk apdzīvotos reģionos.

Lētie īpašumi Itālijā kļuvuši par īstu sensāciju – par tiem mediji ziņo visā pasaulē. Šo māju popularizēšanā atsevišķu pašvaldību pārstāvji vērsušies pat pie Itālijas vēstniecībām ārvalstīs, izveidotas arī mājaslapas, kurā redzami reģioni ar mājām, kas gaida savu atdzimšanu un jaunos saimniekus.

Arī Latvijā ir vilinoši piedāvājumi iegādāties mājas par vienu eiro, piemēram, par šo summu var iegādāties Lielo muižu Ogres novada Madlienas pagastā, bet pirms dažiem gadiem par lētu naudu tika tirgota arī Valdgales muiža Talsu novada Valdgales pagastā, kas, kā norāda Valdgales pagasta vadītāja Jana Robalde, diemžēl dabā vairs nepastāv. Šie ir tikai divi piemēri Latvijā, bet tie nav vienīgie, jo ir vēl citi īpašumi, kas savulaik ar īpašiem nosacījumiem pārdoti par 1 latu.

Noteikti jautāsiet: vai tikai te neslēpjas kāda shēma vai apslēpts "āķis", ka mājas ir tik lētas – tikai 1 eiro? Šīs mājas tiek pārdotas ar dažādiem nosacījumiem, piemēram, īpašniekiem tās jāatjauno konkrētā laika posmā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!