Foto: Neue Focus
Dzīvot rokas stiepiena attālumā no slavenās Holivudas zīmes – šāda iespēja ir vien retajam, taču dažiem tomēr var palaimēties. Tieši pašlaik pārdošanā nonākusi 1930. gados uzņēmumam "Warner Bros" celtā māja, kurā mitinājušās jaunās filmu zvaigznes, tostarp Grēta Garbo, Marlēna Dītriha un arī Merilina Monro. Ja vien sienas spētu runāt, tad šīs Losandželosas mājas sienām būtu gana daudz stāstāmā!

Ēku komplekss, kas nu tiek pārdots par vairāk nekā 850 tūkstošiem eiro, tika uzcelts 1937. gadā, lai izmitinātu "Warner Brothers Studios" kinozvaigznes. Kino studijas kontrolēja lielu daļu aktieru dzīves, nosakot arī to, kur slavenībām jāmitinās, ziņo "TopTenRealEstateDeals.com".

Šajā mājā dzīvojušas tā dēvētā Holivudas zelta laikmeta aktrises, taču tajā apmetušās arī tādas zvaizgnes kā Madonna, Šons Penns, Džons Kjūsaks un Anna Heša.

Māja atrodas vienā no Losandželosas senākajiem rajoniem, un tas, ka to par mājām saukušas vairākas zelta laikmeta kinozvaigznes, jūtams arī mājas apkārtnē – īpašu atmosfēru uzbur vējā plīvojošie vītolu zari, krāšņais un krāsām piepildītais dārzs, kā arī perfekti koptais mauriņš.

Turklāt, lai arī māja, kurā mitusi Merilina, ir atjaunota, tājā joprojām atrodas gana daudz autentisku dizaina elementu. Uz otro stāvu aizvien ved koši zaļās magnezīta kāpnes, mājoklī atrodama oriģinālā "Art Deco" balustrāde. Grīda ir no ozolkoka, savukārt siltu, viesmīlīgu un arī nedaudz maģisku noskaņu mājoklī rada pamatīgie logi, kas ļauj telpās ieplūst dabiskajai gaismai.

Foto: Neue Focus

Pirmajā stāvā atrodas ēdamistaba, virtuves skapīši laistās baltā krāsā, savukārt virtuves tehnika ir no nerūsējoša tērauda. Guļamistabu interjerā odziņu sniedz īpašs apmetums, kas sienām piešķir reljefu un tekstūru, norādīts portālā "Architectural Digest".

Vannasistabu rotā oriģinālā apdare ar dzeltenām un purpursarkanām flīzēm, kuras papildina duša, bet īpaši atmiņā paliekoša tā ir zaļās vannas dēļ, kurai pieskaņots arī tualetes pods un izlietne.

Foto: Neue Focus
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!