Foto: DELFI
"Te ir riktīga miera osta," tā par savu mājīgo četristabu dzīvokli Mārupē teic Armands Simsons, kurš kopā ar sievu Ivetu un četrām meitiņām šeit radījis savu paradīzes stūrīti zemes virsū. Šeit virmo sievas Ivetas radošais pieskāriens, bērnu čalas un arī sapnis par to, ka reiz pašiem būs sava privātmāja.

Ciemojoties 130 kvadrātmetrus lielajā dzīvoklī, ik pa laikam pie sevis padomāju – cik gan mājīgi, kompakti un arī radoši var iekārtot telpu sešiem cilvēkiem un vēl mājdzīvniekam. Miera osta ir visprecīzākais raksturojums tam, kas caurstrāvo šo radošuma piepildīto dzīvokli.

Prom no mammas un tēta azotes

Aptuveni 20 gadu vecumā Iveta un Armands sākuši dzīvot kopā. Nodomājuši – pietiks dzīvot pie vecākiem, jāmeklē pašiem savs dzīvoklis. Sākotnēji dzīvesvieta lūkota Mežaparkā pie Ķeizarmeža, bet tur cenas nav bijušas pa kabatai. Kā teic Armands, viņš vairs neatceras, kādi vēji Vecāķu un Vecmīlgrāvja bērnus aizpūtuši uz Ikšķili, bet tur abi iegādājās savu pirmo dzīvokli, kur nodzīvoja vismaz 10 gadus. "Sākumā mēs bijām divatā, bet pēc tam bijām četratā ar diviem kaķiem. Kā saka – kaķi ir iesildīšanās bērniem," joko dzīvokļa saimnieks. Jau pavisam drīz Simsonu ģimenē ienāca meitiņa Patrīcija Paula, bet pēc tam Eimija Pola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!