Atturīgi toņi, tīras līnijas, minimālas mēbeles - viss, kas nepieciešams mūsdienīgam vecpuisim. Vismaz tā uzskata jaunā krievu dizainere Angelīna Aleksejeva, kas radījusi savdabīgu versiju par vecpuiša dzīvokli un pārsteigusi pat pieredzējušus arhitektus, raksta "Novate.ru".

Topošā interjera dizainere Angelīna Aleksejeva no Samaras diplomu par specialitātes iegūšanu plāno saņemt tikai 2014. gadā, bet jau tagad jauniete vada dizaina projektus gan visā plašajā Krievijā, gan ārvalstīs.

Melnbaltais dzīvoklis ir neikdienišķs interjera risinājums mūsdienīgam vecpuisim. Dzīvoklī radīta neatkārtojama vide, kas pilnībā atbilst pasūtītāja individuālajām vēlmēm un gaumei.

Telpā dominē ieturēti, galvenokārt tumši toņi, uz balto sienu fona kontrastējoši izceļas tumša koka grīda, melnas mēbeles ar metāla elementiem.

Mājoklī ir ļoti maz mēbeļu, to izvietojums ir rūpīgi pārdomāts. Galu galā izdevies radīt neatkārtojamu, smalki nostrādātu, vīrišķīgu, bet tajā pašā laikā ērtu un mājīgu atmosfēru. Mūsdienu dizaina tendences ļauj visā mājoklī izmantot vienu galveno motīvu, bet atturīgās krāsas tiek kompensētas ar faktūru un tekstūru dažādību - koks, akmens, kažokādas.

Gaismu dzīvoklī nodrošina daudzi, izkliedēti gaismekļi, kā arī lustra virs kafijas vai ēdamgalda atpūtas zonā. Gaismas intensitāti var regulēt, vajadzības gadījumā miteklim piešķirot vēl vairāk mājīguma vai noslēpumainības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!