Foto: Publicitātes foto
Skaista savā vienkāršībā – to var teikt par šo mājokli. Nekādu izlecošu detaļu, spilgtu akcentu un liekas greznības. Iepazīstieties – "N70".

Šī nama autori ir kāds uzņēmums no Spānijas – "Fran Silvestre Arquitectos". Un arī projekta autori uzsver – šī māja ir kompaktākā māja, ko viņi līdz šim ir radījuši. "Tā ir piemērota cilvēkiem, kuri dzīvo vieni, pāriem vai to var izmantot arī kā viesu māju," teikts uzņēmuma mājaslapā "Niuhouses.com". Projekta autori uzsver, ka māja saglabā saikni ar dabu, bet tajā pašā laikā tā arī "nojauc robežas starp interjeru un eksterjeru." Šo māju cena ir no 151 200 eiro.

Kā vēsta informācija uzņēmuma mājaslapā, 75,6 kvadrātmetrus lielajā taisnstūrveida ēkā ir guļamistaba un dzīvojamā istaba, kas apvienota ar virtuvi. Mājai ir arī bonuss – terase ar baseinu. Savukārt caur stikla sienām var baudīt skatus uz apkārtni. "Mājas dizains un detaļas ir izstrādātas tā, lai radītu maksimālu komfortu," tā teikts uzņēmuma mājaslapā.

Uzņēmuma pārstāvji informē, ka mājas īpašnieki varēs izvēlēties sev tīkamāko mājokļa apdari. Kopumā interesentiem ir piedāvāti seši dažādi interjera apdares varianti – apdares kolekcija "Grafīts", "Alumīnijs", "Smiltis", "Ziloņkauls","Antracīts" un "Onikss".

Zemāk vari virtuāli paciemoties "N70":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!