Foto: Publicitātes foto
Interneta sludinājumos var uziet īstas pērles, un vienu no šādiem dārgumiem šopavasar ir nozvejojuši Mārtiņš un Aija Līči, kas piepildīja savu sapni par neparastu atpūtas vietu Latvijā, kļūstot par namiņa Alūksnes ezerā saimniekiem. Namiņa galvenā ekstra ir laiva tā "vēderā".

Mārtiņš ar sievu pēdējo gadu laikā ceļojot labprāt apmetušies neparastās vietās. Maltā pāris nakšņojis teltī kalna virsotnē, kas maksājusi dārgāk nekā viesnīca, kādu citu reizi abi palikuši aptuveni 300 gadus vecā dārznieka mājā, bet nesen Latvijā baudījuši atpūtu glempingā, kā arī mājiņās pāris metrus virs zemes – starp koku galotnēm.

"Ir divu veidu cilvēki – kādam tas liksies pilnīgākais idiotisms, ka tev jāsamaksā 80 eiro par telti, lai gulētu ārā, bet ir tādi, kuriem liksies riktīgi kruti, ka tu maksā nevis par 21. gadsimta komfortu, bet tādu primitīvāku un īstāku pieredzi," aizrautīgi stāsta Mārtiņš, kuram ar sievu tik ļoti iepatikusies ideja par nakšņošanu neparastās vietās, ka viņi sākuši lolot ieceri par to, ka arī pašiem varētu piederēt kāda neparasta atpūtas vieta Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!