Foto: Publicitātes foto
Nekustamo īpašumu attīstītājs "ZTZ" līdz 2022. gada aprīlim plāno nodot ekspluatācijā daudzdzīvokļu namu projektu "Kiepenholm Apartments", portālu "Māja&Dārzs" informēja nekustamo īpašumu aģentūras "Aver" pārstāvji.

Jaunā daudzdzīvokļu ēka top Ķīpsalā, Zvejnieku ielā 34.

"Projekta nosaukums – "Kiepenholm Apartments" – ir cieši saistīts ar Ķīpsalas vēsturi un salas nosaukuma izcelsmi. 17. gadsimta beigās uz salas atradās nedaudz vairāk kā desmit zvejnieku sētu, tostarp arī Pētera Ķīpja sēta, no kuras cēlies salas tagadējais nosaukums. Nosaukums Ķīpsala attiecināms gan uz zvejnieka Ķipja ģimeni, gan arī uz lejasvācu vārdu "kip" (ķipis, sasietas jēlādas vai lini) saistībā ar iespējamo kādreizējo salas izmantošanu. Savukārt, Kiepenholm ir vārda Ķīpsala vāciskais tulkojums," skaidro uzņēmuma pārstāvji.

Kā informē "Aver" pārstāvji, projektā būs pieejami astoņi divistabu un divi trīsistabu dzīvokļi ar plašām terasēm, tāpat pēc nepieciešamības būs iespējams iegādāties vietu automašīnai slēgtajā pagalmā. Jaunā projekta pārstāvji neprecizē, cik lielas finanses ieguldītas projekta īstenošanā.

Kā liecina informācija nekustamo īpašumu sludinājumu portālā "City24", jaunā projekta dzīvokļi maksā no 110 tūkstošiem līdz 180 tūkstošiem eiro. Piemēram, 42,7 kvadrātmetrus liels divistabu dzīvoklis maksā 110 tūkstošus eiro, savukārt 87,3 kvadrātmetrus lielu trīsistabu dzīvokli var iegādāties par 180 tūkstošiem eiro.

Zemāk var aplūkot projekta vizualizācijas:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!