Foto: Vida Press
Gaišums, plašums, kā arī elegance un mājīgums vienlaicīgi – vārdi, kuri raksturo un izstaro šīs savrupmājas burvību. Villā, kuras atrodas Holivudā, Eņģeļu pilsētā Losandželosā, saule nav rets viesis, kā arī tās interjers rod sajūtu un vēlēšanos tajā ielūkoties vēl un vēl.

Īpašuma saimnieks līdz šim bija grāvēja "Pašnāvnieku vienība" un politiskā seriāla "Kāršu nams" aktieris Džoels Kinamans, taču šobrīd viņš atslēgas nodevis jauna īpašnieka rokās, pretī saņemot aptuveni divus miljonus eiro (2 245 000 ASV dolāru).

Šī brīnumskaistā divstāvu māja aizņem 250 kvadrātmetru platību un ietver trīs guļamistabas, divas vannasistabas, kā arī šiku ēdamistabu, praktisku virtuvi un vilinošu baseinu. Ieejot pa galvenajām durvīm, elpa aizraujas no varenā skata – koka grīdas un sniegbaltās sienas aicina tālāk uz viesistabu un ēdamistabu, kas it nemaz neatpaliek savā krāšņumā. Šīs abas istabas atdala praktisks interjera elements jeb lete, pie kuras var gan pasēdēt un malkot kādu dzērienu, gan arī vienkārši pakavēt pavāram laiku.

Guļamistabu pievienotā vērtība ir balkoni, kur uzejot, katru rītu sveicināt jaunu dienu. Tāpat vienā no mājas viesu guļamistabām kā mājīguma elements ierīkots kamīns un personīgā vannasistaba, kur ļauties ūdens priekiem. Ūdenspriekus iespējams baudīt arī zem klajas debess, jo iebūvētais baseins rāmi gaida peldētājus.

Foto: Vida Press

Villas interjerā pamatā izmantota baltā krāsa, uz kuras izceltas citas kontrastu veidā, piemēram, uz gaišiem dīvāniem novietoti spilgti zili vai rozā spilveni, kā arī virtuvē kontrastu funkciju veic koka skapīši.

Logu izmēri ir ļoti dažādi – sākot no maziem kvadrātveida un beidzot ar augstiem arkas tipa. Tas, ka mājā ir daudz logu, rada gaišuma sajūtu, jo stari nemitīgi laužas iekšā pa visām spraugām. Skatoties pa logu, nedaudz rodas sajūta, ka atrodies brīvdabas kinozālē, jo skats ir skaists līdz pat pēdējai niansei.

Dodam "Tava Māja" lasītājiem iespēju teleportēties pāri okeānam un šo skaistumu baudīt pašiem savām acīm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!