Foto: Publicitātes foto
Mājokļa melnais stāvs meža biezoknī rada abstraktas ēnas stāvu, taču, atšķirībā no stingri melnās ārpuses, mājas iekšpusē valda īsta gaismas spēle, materiālus un faktūras izgaismojot dzirkstoši zeltainos toņos.


Uzņēmuma "Studio Jean Verville" arhitekti meža biezoknī Kanādā radījuši mūsdienīgu mājokli ekscentriskam un mākslinieciskam pārim, iedvesmojoties no 1980. gadā popularitāti guvušā Memfisas stila, norādīts portālā "Architectural Digest". Memfisas stils pazīstams ar savu rotaļīgo, drosmīgo un neierobežoto dizainu, izmantojot dekoratīvus priekšmetus, kuriem raksturīgas spilgtas krāsas, noapaļotas malas, liektas līnijas un vienkāršas ģeometriskas formas.

Foto: Publicitātes foto

Mājas projektēšanā un būvniecībā arhitekti idejas aizņēmās no Itālijas mākslinieku Memfisas stilā radītajiem dumpīgajiem darbiem, aizņemoties gan raksturīgās ģeometriskās formas, gan krāsas, skaidrots portālā "Uncrate". Galarezultātā meža biezoknī radīts personalizēts alternatīvs Visums, kurā paslēpties no ikdienas kņadas.

Foto: Publicitātes foto

Mājokļa tumšais, zemais eksterjers, kas izceļas ar jumta slīpumu un mājokļa izliektajām līnijām, kontrastē ar iekšpusē zeltaini zaigojošo interjera dizainu, kurā galveno lomu ieņem ekstravaganti grafiski materiāli, kuru atstarojošās virsmas rada kaleidoskopisku vidi.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!