Foto: Terje Ugandi/moodnekodu.delfi.ee; Kinnisvara24.ee.
2019. gadā "Tava Māja" vēstīja ne tikai par skaistiem un neparastiem īpašumiem Latvijā, bet arī par mājvietām citviet pasaulē, tajā skaitā arī Igaunijā. Gada izskaņā esam apkopojuši mājokļus kaimiņzemē, kas bijuši lielā cieņā mūsu lasītājiem.

"Tava Māja" piedāvā virtuāli paviesoties ne tikai divās mājās, kas saņēmušas apbalvojumus, bet arī mājoklī, kas ir īsta brīvdienu idille.

No kaimiņiem igauņiem varam aizgūt dažādas idejas interjera iekārtojumam, pašpikot idejas dārza labiekārtošanai, kā arī aplūkot to, cik gan dažādas ir fasādes apdares, jumtu segumi, logi un citas lietas. Tāpat rakstā zemāk varēsi aplūkot mājokli, kas ir sentēvu būvniecības šedevrs ar mūsdienīguma "piešprici".

Šīs mājas ir bijušas lasītāju "top 3", savukārt šajā rakstā varēsi aplūkot piecas omulīgas koka mājas Igaunijā ar mūsdienīgiem interjera akcentiem, bet šeit varēsi apskatīt lielo stāstu krājumu, kurā redzamas 10 apburošas koka mājas Igaunijā, kas tiek būvētas ne tikai meža ielokā, pilsētas sirdī, bet arī pat uz ūdens.

Lasi tālāk un dodies "virtuālā" ekskursijā pie kaimiņiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!