Foto: Vida Press
Mūsdienās arvien vairāk slavenības izvēlas pilsētas čalas un troksni nomainīt pret dabas skaistumu un putnu čivināšanu. Dodam "Tava Māja" lasītājiem iespēju paciemoties pie pasaulslavenās aktrises Natālijas Portmanes, kura pavisam nesen pārcēlusies uz dzīvi skaistajos Santa Barbaras kalnos.

Jaunais aktrises mājoklis, kuru ieskauj brīnumaina kalnu un koku ainava, aizņem aptuveni 370 m2 lielu platību. Istabu sadalījums vieš skaidrību, ka viņa labprāt uzņems ciemiņus, jo savrupmājā iekārtotas četras mājīgas guļamistabas un piecas greznas vannasistabas. Iespējams, ka viņa ciemos aicinās jaunos kaimiņus, kuru vārdi pasaules mērogā arī nav sveši – dažādu šovu vadītāja Opra un dziedātāja Keitija Perija.

No putna lidojuma māja izskatās līdzīga taisnstūrim ar pāris piebūvēm garajās malās. Šī modernā būve konstruēta no tērauda un betona plāksnēm, bet katras istabas vismaz vienu sienu klāj stikloti logi vai durvis. Par tās iegādi Portmane samaksāja aptuveni 5,8 miljonus eiro ($6,500,000).

Māja atstāj ļoti sakoptu un gaišu priekšstatu, ko savā veidā rada āra virtuve, bārs, ēdamzāle un terase. Visas šīs telpas savienotas kopā, radot vienotu veselumu, kurā gribas uzkavēties un mirkli neiet prom. Nevar aizmirst par izvelkamo jumtu, kurš saulainās dienās netiek likts lietā, bet vajadzības gadījumā pasargā no negaidītiem klimatiskajiem apstākļiem, transformējoties par stiklotu sienu. Ja svelme kādā brīdī ir pārāk liela, atveldzēšanās nolūkos iekārtots baseins ar nelielu ūdenskritumu.

Foto: Vida Press

Interjerā lielākoties izmantota baltā un pelēkā krāsa ar dažādiem koka elementiem – plauktiem, krēsliem, skapjiem u.c. Vēl mājīgas auras radīšanai mājā izvietotas gaisīgas apļveida lampas, kā arī gan āra, gan iekštelpu kamīns, pie kura uzkavēties ar vēlām vakara sarunām.

Šīs mājas pievienotā vērtība ir ne tikai gaumīgs interjers un moderns tēls, bet arī skats, kas katru rītu paveras, ieelpojot svaigo kalnu gaisu un paskatoties pāri slieksnim – acis žilbst no zaļumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!