Foto: Shutterstock

Valsts augu aizsardzības dienests (VAAD) izdevis ikgadējo izdevumu "Latvijas Republikā reģistrēto augu aizsardzības līdzekļu saraksts 2021", kurā pieejama informācija par augu aizsardzības līdzekļiem, kuri ir Augu aizsardzības līdzekļu reģistrā 2021. gada sākumā, par to lietošanu un lietošanas ierobežojumiem, liecina informācija VAAD mājaslapā. Visiem interesentiem VAAD mājaslapā tas pieejams bez maksas, bet izdevumu par maksu var pasūtīt un saņemt arī drukātā veidā.

Kā atgādina VAAD, Latvijas Republikā reģistrēto augu aizsardzības līdzekļu saraksts visu laiku mainās, jo tiek reģistrēti gan jauni līdzekļi, gan anulētas augu aizsardzības līdzekļu reģistrācijas, kā arī noteiktas izmaiņas atsevišķu reģistrētu augu aizsardzības līdzekļu lietošanas nosacījumos, tādēļ aktuālā informācija par izmaiņām Augu aizsardzības līdzekļu reģistrā pieejama tīmekļvietnē.

VAAD informē, ka izdevumu var skatīt ne tikai elektroniski, bet arī tas pieejams drukātā formātā.
"Latvijas Republikā reģistrēto augu aizsardzības līdzekļu sarakstu 2021" var saņemt VAAD – Lielvārdes ielā 36, Rīgā vai arī reģionālajās nodaļās. Cena par izdevumu – 4,31 eiro. Šeit var aplūkot informāciju par samaksas rekvizītiem un izdevuma saņemšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!