Foto: Kā uz šķīvja izskatās kārdinoši cepti sienāži
Foto: AFP/Scanpix

Pasauli ne reizi vien pārsteiguši restorāni, kuros piedāvā visai dīvainas ēdmaņas. Cepti sienāži un citi kukaiņi gan ir samērā tradicionāla pārtika, kas tiek pasniegta austrumu valstīs, tomēr eiropieši šo neparasto uzkodu joprojām vērtē kā gana eksotisku.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Kāda Parīzes restorāna "Le Festin nu" (eng. - "The Naked Lunch"), kas atrodas Montmartrā, šefpavārs Elija Davirons saviem klientiem regulāri servē tapas, kas pagatavotas no insektiem, tai skaitā, sienāžiem, tārpiem, vabolēm un skorpioniem.

Labu apetīti!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form