Foto: Shutterstock
Svētku dienā nebūs laika domāt par galda kartēm un citiem niekiem galda klājumā, tāpēc iedvesmojies no piedāvātajiem variantiem un izvēlies, kā iepriecināsi mājiniekus un radiniekus pirms svētku mielasta celšanas galdā.

Rokdarbu cienītāji var no papīra izgriezt kartītes un skaisti ar roku uzrakstīt katra vārdu. Par šādām, ar roku rakstītām galda kartēm būs priecīgs ikviens viesis, turklāt tā būs jauka piemiņa viesim.

Ne mazāk aizkustinoša galda karte izdosies, ja iepriekš izcepsi cepumus un ar šokolādi vai piparkūku glazūru (pamācību tās gatavošanai lūko šeit) uzrakstīsi uz tiem vārdiņus vai pirmos burtus.

Vēl glītu noformējumu var panākt, valriekstu čaulu pusītes nopūšot ar zelta krāsu un tad ar flomāsteri vai otiņu uzrakstot katra viesa vārdu.

Neliela apsveikuma kartīte ar kādu pašceptu našķi sagādās neviltotu prieku katram pie galda sēdošajam. Lūk, ideja noformējumam!

A post shared by CMYK GALLERY (@cmyk_gallery) on Dec 17, 2017 at 9:22pm PST

Vienkārši īstenojama ideja – čiekurā iespraud kartīti ar vārdu. Glīti un īstenojami vien dažu minūšu laikā.

Tikpat labi uz šķīvja var likt galda salveti un tai lina aukliņā piesiet zaļumu pušķīti ar nelielu lapeli, kur norādīts vārds.

Sirsnīga ideja ir katram viesim uzdāvināt pa eglīšu mantiņai, ko iekārt katra mājās. Pie tās var piesiet galda karti un dāvana katros svētkos atgādinās par dāvinātāju.

A post shared by Kasia.an (@kasia_an_1) on Dec 16, 2017 at 9:03am PST

Var sarūpēt arī šādas koka ripiņas, kurās ērti iespraust galda kartītes, bet pēc tam izmantot fotogrāfiju vai apsveikuma kartīšu ielikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!